Dag van de Zorg

Dag van de Zorg cadeau

Jouw team werkt ontzettend hard. De Dag van de Zorg is hét uitgelezen moment om ze hiervoor te bedanken! Met de pakketten van Happibox krijgt jouw personeel een mooi geschenk door de brievenbus. Zo zien ze dat je aan hen denkt en hun inzet waardeert. Een Dag van de Verpleging cadeau komt in allerlei vormen. Denk aan een tuincadeau, lekkernij of filmervaring. Of een gepersonaliseerd geschenk dat precies bij jouw organisatie past. De keuze is reuze!

Het leukste cadeau voor de Dag van de Zorg
In de zorg ligt de werkdruk hoog. Het is daarom belangrijk om je betrokkenheid te laten zien, je waardering te uiten en goed voor je werknemers te zorgen. De Dag van de Verpleging is het perfecte moment om dit te doen. Met een Dag van de Zorg cadeau leg je jouw personeel écht in de watten. Dat hebben ze verdiend! Kies bijvoorbeeld voor een relaxbox met heerlijke Kneipp-producten of een gezonde snack- of ontbijtbox. Daar maak je hen zeker blij mee.

Van ontspannende thee tot leuk filmcadeau
Elk team is verschillend. Bij Happibox vind je daarom een ruim aanbod aan geschenken. Hebben jouw werknemers groene vingers? Overweeg dan een vrolijke bloemenbox of een pakket om zelf een bijenhotel te maken. Leuk om de tuin mee op te fleuren! Voor de bakliefhebbers zijn er verschillende pakketten waar zij zelf lekkere creaties mee maken, zoals cupcakes of Limburgse vlaaitjes. Heb jij een divers team en vind je het lastig om het perfecte Dag van de Zorg cadeau te kiezen? Met een leuk theepakket, chocoladecadeau of filmbox heeft iedereen een fijne avond!

Personaliseer erop los
Zoek jij een origineel Dag van de Verpleging cadeau? Stel dan je eigen pakket samen! Naast ons ruime aanbod aan standaard concepten heb je namelijk ook de mogelijkheid om je eigen geschenk vorm te geven. Van een gepersonaliseerd ontspanningspakket tot een luxe borrelbox of cadeaubon. Geen idee is ons te vreemd! Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk ons recente werk om te zien hoe we werknemers van andere organisaties blij hebben gemaakt. Voor hulp, inspiratie of een offerte neem je eenvoudig contact met ons op.

Dag van de Zorg cadeau: je vindt het bij Happibox!
Hoe vind je een cadeau voor Dag van de Zorg dat iedereen leuk vindt én de stijl heeft van jouw organisatie? Nou, door bij Happibox te bestellen! Ins ons brede assortiment heb je ruime keuze aan leuke cadeaus, die je eenvoudig personaliseert met een boodschap en eigen logo. Heb je zelf een tof idee? Ook daarvoor kun je terecht bij Happibox. Daarnaast ontzorgen wij jou tijdens de hele bestelling, van ontwerp tot bezorging. Maak jouw personeel happi met het leukste Dag van de Verpleging cadeau!