Duurzaamheid 

Happi Green

Duurzaamheid

Jouw medewerkers en klanten zijn van groot belang! Ze dragen bij aan het succes van jouw organisatie en daarom wil je ze graag eens in het zonnetje zetten. Staat duurzaamheid daarbij voor jou centraal en wil je dit op een verantwoorde manier doen? Dan ben je bij Happibox aan het juiste adres!

We hebben diverse onderdelen die een Happibox duurzaam kunnen maken. Of het nu gaat om de productie, papiersoort, inhoud of productie! We hebben altijd wel een duurzame oplossing in gedachte.

Rousseau Sinterklaas boxRousseau Sinterklaas box -  De Rousseau Sinterklaas box is gevuld met een chocoladeletter.Bekijk boxvanaf:€9.95per boxKerst thee cadeau envelop Kerst thee cadeau envelop  - Verstuur een cadeaubon inc. winterthee op een persoonlijke manier. De ontvanger kiest zelf een cadeaubon naar keuze!Bekijk boxvanaf:€2.50per boxKerst soep cadeau envelop Kerst soep cadeau envelop  - Verstuur een cadeaubon incl. Kerst kliekjes soep of Gluhwein op een persoonlijke manier. De ontvanger kiest zelf een cadeaubon naar keuze!Bekijk boxvanaf:€4.75per box
Bekijk alle duurzame boxen
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Papier

CRUSH papier

Ons Bijenhotel is gemaakt van CRUSH papier. Ook bij andere boxen is het mogelijk om voor deze papiersoort te kiezen.

CRUSH is een origineel, creatief en ecologisch verantwoord gamma, samengesteld uit 55% nieuwe FSC® vezel, 30% gerecycleerde vezel en 15% ‘ander’ organisch materiaal, zoals bv. kiwi’s, graan, koffie of olijven. Bij de productie van CRUSH wordt bovendien gebruik gemaakt van 100% groene hernieuwbare energie.

Het gebruik van alternatieve vezels zorgt niet alleen voor ecologische meerwaarde maar zorgt ook voor verrassende creatieve effecten. De tactiele eigenschappen van het papier worden bepaald door het soort alternatieve vezel. Zo voelt ‘Coffee’ heel anders aan dan ‘Almond’, ‘Kiwi’ of ‘Olive’. Ook de ietwat afgewassen, trendy aardetinten werden geïnspireerd door de gebruikte vezels.

CRUSH is uniek, het ademt authenticiteit en is ruim inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. CRUSH werd al onderscheiden op de laatste editie van Luxpack als het meest innovatieve ecologische verpakkingsmateriaal van 2012.

Duurzame producten

Happibox inhoud

Naar het produceren & versturen op een verantwoorde manier is de inhoud van veel van onze Happiboxen ook duurzaam. We werken samen met diverse duurzame organisaties! Op de productpagina's van de duurzame producten tref je meer informatie aan over dit specifieke product. 

Happibox werkt samen met de volgende organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid:

 • Rousseau Chocolade
 • Or Tea
 • Pineut
 • Groentepost
 • Moyu
 • Hands Off My Chocolate
 • Oot Granola
 • BLOOM your message
Duurzame verzending

Post NL

Al onze Happiboxen worden duurzaam bezorgd door PostNL met netto nul CO2. Zo valt de Happibox verantwoord op de deurmat van jouw medewerker/klant! Voor meer informatie zie: postnl.nl/duurzaambezorgd. Dat wil zeggen: 

 • Elektrische voertuigen
  We bezorgen al 220 jaar bijna al onze briefpost te voet en op de fiets! En pakketten bezorgen we steeds vaker zoveel mogelijk elektrisch.
 • Groene brandstoffen
  Als elektrisch bezorgen nog niet lukt vervangen we benzine en diesel voor groene brandstoffen.
  Compenseren
  Maar ook met al deze moeite stoten we nog steeds CO2 uit. Die resterende uitstoot compenseren we.
 • Netto nul CO2!
  Zo bezorgen we jouw post en pakketten van deur tot deur met netto nul CO2.
 • Geen CO2-uitstoot
  We willen vanaf 2030 helemaal geen CO2 meer uitstoten in het laatste stuk van onze post- en pakketbezorging: de route van het sorteercentrum naar jouw adres.

Dé unieke attentie voor medewerkers op duurzame wijze verzonden!

Duurzaamheid

Groen!

Ons bedrijf werkt op 100% groene stroom. Daarnaast wordt ons afvalpapier hergebruikt als grondstof voor de papierfabriek in Swalmen en restkarton als grondstof voor de Smurfit Kappa fabriek in Roermond.

Ook nemen we deel aan de milieubarometer van Stichting Stimular. Hiermee maken we onze milieu- en klimaatprestaties inzichtelijk. We zijn via ons moederbedrijf ARSprintmedia FSC gecertificeerd.

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Zomerboxen?