Eindejaar

Eindejaarsgeschenken

Eindejaarsgeschenken
Het einde van het jaar is in zicht en jouw organisatie bereidt zich voor op een nieuwe start. Dat is wel een klein feestje waard! Met een mooi nieuwjaarscadeau voor jouw personeel sta je samen stil bij de feestdagen. Verwen jouw team met een lekker chocoladecadeau, oliebollenpakket of een feestelijk paar sokken. De perfecte manier om hen te bedanken voor hun harde werk!

Nieuwjaarscadeau personeel & eindejaarsgeschenken voor klanten
Aan het einde van het jaar kijk je samen terug op leuke projecten en mooie successen. Wil je jouw werknemers laten weten dat je hun inzet waardeert? Stuur dan een feestelijk nieuwjaarsgeschenk. Dit geeft jouw team een warm gevoel tijdens de feestdagen. Daarna gaan ze weer met positieve energie aan de slag. Bij Happibox heb je ruime keuze en we bezorgen jouw eindejaarsgeschenken eenvoudig bij je werknemers thuis. Zo door de brievenbus!

Vergeet ook je klanten niet. Misschien zijn jullie dit jaar een nieuwe samenwerking aangegaan of hebben jullie al vele successen behaald in de afgelopen jaren. Vier het met mooie eindejaarsgeschenken voor je klanten. Stuur hen bijvoorbeeld een ontspanningspakket, luxe borrelpakket of mooie wijnbox. Zo laat je zien dat je aan hen denkt en ook in het nieuwe jaar graag de samenwerking voortzet.

Van oliebollenmix tot feestelijke sokken
Hoe ziet oud & nieuw eruit voor jouw werknemers? Gaan ze voor een groot feest of vieren ze liever een rustige oudjaarsavond? Hoe deze feestdag er voor jouw team ook uitziet, bij Happibox vind je het perfecte nieuwjaarscadeau voor jouw personeel. Met een oliebollenbox of koekjesmix kunnen ze zelf aan de slag om iets lekkers te maken. Of misschien geef je liever feestelijke vuurwerksokken of een mooie cadeaubon? Ook met een Celebrations box of theecadeau zit je altijd goed. Staat er nog een leuke (digitale) borrel op de planning? Overweeg dan een wijnpakket of een gezonde snackbox.

Stel jouw eigen nieuwjaarsgeschenk samen
Bij Happibox vind je niet alleen heel veel verschillende standaard concepten, maar heb je ook de optie om zelf de mooiste eindejaarsgeschenken samen te stellen. Zo geef je er nét wat meer je eigen draai aan. Pas een chocoladecadeau of filmbox aan naar de stijl van jouw organisatie of verzin iets heel anders. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe dan ook eens inspiratie op bij ons recente werk. Daarnaast helpen we je natuurlijk graag op weg. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken!

Eindejaarsgeschenken: je vindt het bij Happibox!
Voor iedereen wat leuks én een mooi cadeau in de stijl van jouw organisatie. Dat vind je bij Happibox! Kies nu jouw nieuwjaarscadeau voor personeel en laat het eenvoudig bij hen thuisbezorgen. Hiermee laat je jouw waardering zien en versterk je de binding met jouw team. Heb jij het perfecte idee voor jouw team? We denken graag met je mee om samen tot een unieke verrassing te komen. Maak jouw werknemers happi met het perfecte nieuwjaarsgeschenk!