vanaf:
€7.50
Vorige HappiboxVolgende Happibox

droste chocolade box

Het concept

Maak kennis met onze Droste chocolade box

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde Droste chocolade box! Een box speciaal gemaakt voor de Dag van de Zorg.

12 mei is het zo ver, de Dag van de Zorg. Een dag om stil te staan bij alle zorgtoppers en ze te bedanken voor hun inzet. Want wat zijn we zijn trots op deze harde werkers, zeker in deze bijzondere tijd!

De Dag van de Zorg wordt ook wel de Dag van de Verpleging genoemd. 12 mei is de verjaardag van wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale. Deze dag worden alle medewerkers in de zorgsector eens extra in het zonnetje gezet.

Deze Happibox is gevuld met Droste chocolade (smaak naar keuze). Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met keuze cadeaubon of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Droste chocolade (smaak naar keuze)
Optioneel:
- Keuze cadeaubon
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise! QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 10,95

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 9% BTW

Droste chocolade box

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Droste chocolade box?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Duurzaamheid

Droste en de verduurzaming van de cacaoketen

Droste is zich er van bewust dat de verduurzaming van de cacaoketen een complexe uitdaging is op sociaal, economisch en milieugebied in de productielanden!

Ook Droste onderkent natuurlijk het belang van aandacht voor met name het verbeteren van de levenssituatie van cacaoboeren en hun families in de productielanden. Als kleine speler doen we ook ons uiterste best om een bijdrage te leveren aan het bevorderen van duurzame productie en consumptie van cacao. 

Het Dutch InitiativeforSustainableCocoa(DISCO) heeft als doel het structureel verbeteren van de levenssituatie van cacaoboeren en hun families (die belangrijk zijn voor de Nederlandse cacaosector). Droste ondersteunt dit belangrijke platform van harte binnen haar huidige mogelijkheden. 

“In de Droste fabriek in Vaassen produceren we nog op authentieke en duurzame manier chocolade”. 

Onze Droste chocolade wordt nog helemaal in eigen huis gemaakt op basis van cacaomassa en pure (niet verhitte) cacaoboter. En omdat we bij Droste de chocolade doorgaans op veel lagere temperaturen concherenstoten we tijdens het productieproces daardoor minder CO2 uit. De cacaomassa en boter die we inkopen en gebruiken in onze fabriek is duurzaam gecertificeerd (Rainforest Alliance en/of Fairtrade, deze beide keurmerken beoordelen de productie van cacao aan de hand van sociale en milieucriteria). Op deze manier wil Droste ook graag haar steentje bijdragen aan het verbeteren van omstandigheden in cacao producerende landen. Ook zijn we nieuwsgierig naar de initiatieven van andere spelers om zo te leren en voort te bouwen op bestaande kennis en ervaring. Als kleinere speler ondersteunen we zo een positieve verandering voor de gehele cacaoketen.

capture the moment
with a happibox
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven