happy truffel
prosecco box

Het concept

Maak kennis met onze Happy Truffel prosecco box

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde Happy Truffel prosecco box! Een box die dient als feestelijke cadeauverpakking voor een cadeaubon.

Deze Happibox is gevuld met 2 stuks Happy Truffels in prosecco smaak. Onder de Happy Truffels tref je een keuzecadeaukaart van Yesty aan. Je scant de QR code en kiest een cadeaubon naar keuze uit! 

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met een Yesty cadeaukaart.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- 2 stuks Happy Truffels prosecco
- Optioneel: Yesty cadeaukaart

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 12,00

Prijs is inclusief bezorging, exclusief Yesty cadeaukaart en exclusief 9% BTW

Happy Truffel prosecco box

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Happy Truffel prosecco box?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

capture the moment
with a happibox
share a
happi moment
Referenties

Dit zijn al hele
happi mensen

Compact, origineel en persoonlijk!

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben