vanaf:
€8.50
Vorige HappiboxVolgende Happibox

healthy seedbox

Het concept

Maak kennis met de healthy seedbox van Groentepost

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde healthy seedbox box! Een box om je eigen gezonde sla mee te kweken!

Deze Happibox is gevuld met een aardetablet, groeibakjes en sla zaadjes. (Kiemgroenten om jaarrond te groeien.)

De Healthy seedbox is een samenwerking tussen Happibox en Groentepost met als doel: Samen een stukje gezondheid creëren! Dat Dat doen we met de pijlers Geef, groei & geniet!

Geef: een gezond & vitaal geschenk. Met Groentepost stimuleer én bevorder je de gezondheid van iedere medewerker of relatie. Met het geven van de Healthy seedbox doneer je rechtstreeks 0,50 euro aan Make-A-Wish Nederland! 

Groei: Laat jouw medewerkers en zakenrelaties letterlijk groeien. Scan de QR-code in de box en schrijf je in voor de groeimail van Teler Giel en krijg precies op het juiste moment tips in de mailbox. 

Geniet: van je eigen gekweekte producten en ontvang op het juiste moment een gezond recept met de groeimail om te genieten van jouw creatie.  

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! 

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Aardetablet
- Sla zaadjes
- 2 bakjes om in te kweken

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 13,50

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 9% BTW

Groentepost box

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de groentepost box?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Goed doel

Make-A-Wish Nederland

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. 

Om de liefste wensen te vervullen aan ernstige, of soms levensbedreigend zieke kinderen. Groentepost doneert per zakelijk verkochte box standaard een vast bedrag van €0,50 cent aan Make-A-Wish Nederland. 

Klik hier voor meer informatie over Make-A-Wish Nederland!

share a
happi moment
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Compact, origineel en persoonlijk!