vanaf:
€13.95
Vorige HappiboxVolgende Happibox

roermond feestdagen chocolade box

Het concept

Maak kennis met onze Roermond feestdagen chocolade box

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde Roermond feestdagen chocolade box! Een box vol met chocolade in 3 smaken in het teken van de historie van de Limburgse stad Roermond. In diverse feestelijke thema's zoals Sinterklaas, Kerst en Eindejaar!

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! 

Thinking of Roermond...

Roermond is een stad met een rijke historie. Ontstaan in de hoge middeleeuwen uitgegroeid tot een wereldlijk en geestelijk bestuurscentrum. De ligging op een kruispunt van water- en landwegen bracht de hanzestad een bloeiende handel. Dit alles vormde voedingsbodem voor een rijk cultureel leven. De ruimtelijke ontwikkeling van de stad is een afspiegeling van deze rijkdom. Eeuwen van menselijke kwaliteit hebben hun sporen achtergelaten. Sweet Memories is een ode aan haar iconen.

Bekijk hier de presentatie van de Sweet Memories chocolade.

We are Roermond
De Pastorie

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- 8x pure chocolade
- 8x melk chocolade
- 8x witte chocolade 

Voorzien van beelden uit Roermond.

Optioneel: 

- Keuze cadeaubon

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 16,95

Prijs is inclusief bezorging en exclusief 9% BTW

Roermond feestdagen chocolade box

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Roermond feestdagen chocolade box?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

capture the moment
with a happibox
share a
happi moment
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts