Sinterklaas attentie personeel

Happi Sinterklaas

Sinterklaas attentie personeel

Niks zo leuk als het feest van Sinterklaas! De schoen zetten, cadeautjes uitpakken én lekker smullen. Vier dit gezellige feest met een mooi sinterklaascadeau voor je werknemers. Zo zien ze dat je aan ze denkt en hun inzet waardeert. Ook je klanten verrassen? Kies dan voor één van onze Sinterklaas relatiegeschenken. Wie je ook wilt verblijden, bij Happibox vind je het perfecte cadeau. Van chocolade of bakpakket tot de mooiste gepersonaliseerde geschenken.

Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Compact, origineel en persoonlijk!

Origineel pakketje

Sinterklaas attentie personeel

Je team verdient het beste, vooral tijdens de feestdagen! Met onze Happibox geef je een origineel Sinterklaas cadeau aan je personeel. Laat je waardering zien met een speciale Sinterklaas attentie voor je personeel en versterk de teamgeest. Of het nu gaat om je toegewijde medewerkers of de altijd behulpzame collega, een Sinterklaas cadeau voor werknemers is de perfecte manier om 'dankjewel' te zeggen. Kies Happibox en geef dit jaar een onvergetelijk en origineel Sinterklaas cadeau aan je personeel. Een geweldige manier om de binding met jouw werknemers te versterken.

Misschien zoek je nét even wat anders voor jouw personeel. Of heb je een heel tof idee voor een persoonlijk cadeau. Gelukkig kan je bij Happibox ook terecht voor zelf samengestelde pakketten. Wekelijks zetten we nieuwe maatwerkprojecten op samen met creatieve organisties. Voor wat voorbeelden hiervan neem maar eens een kijkje bij ons recent werk. Van een gepersonaliseerd kwartet- of kaartspel tot luxe borrelbox of relaxpakket. Wil je jouw ideeën bespreken of heb je wat hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Diverse opties

Heerlijk Sinterklaas snoep: zo door de brievenbus!

Wie aan Sinterklaas denkt, denkt aan chocoladeletters. Hoe leuk is het dan als jouw personeel een Sinterklaas attentie krijgt in de vorm van een gepersonaliseerde letter? Van een heerlijke Tony's Chocolonely letter tot prachtig versierde chocolade van Happy Truffel. Ook vind je een lekker pepernotenpakket in ons assortiment, speciaal voor de thuisbakkers. Voeg jouw eigen logo en boodschap toe om je cadeau persoonlijk te maken en breid je pakket eventueel uit met een Yesty-cadeaukaart. Zijn jouw werknemers geen snoepers? Met een theecadeau of filmbox komen ze de donkere dagen ook goed door.

Doe het zelf

Relatiegeschenk Sinterklaas

Relaties zijn de bouwstenen van elk succesvol bedrijf. Waarom zou je deze niet versterken met een uniek Sinterklaas relatiegeschenk? In een wereld vol digitale communicatie maakt een persoonlijk gebaar het verschil. Onze Happiboxen zijn niet alleen een blijk van waardering, maar ook een manier om te zeggen: 'We denken aan je'. Van heerlijke pepernotenbakmix tot ambachtelijke chocoladeletters, onze Sinterklaas relatiegeschenken zijn perfect om je waardering op een originele manier te tonen. Investeer in de band met je relaties; kies voor een Happibox relatiegeschenk Sinterklaas.

Niets te gek

Sinterklaas attentie personeel: je vindt het bij Happibox

Bij het uitzoeken van een Sinterklaas cadeau voor je werknemers is het niet alleen belangrijk dat je iets vindt wat iedereen leuk vindt, maar ook dat het past bij de uitstraling van jouw organisatie. Daarom heb je bij Happibox ruime keuze én de mogelijkheid om zelf iets moois samen te stellen. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Met welke Sinterklaas attentie maak jij jouw personeel happi?

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Sintboxen?