Zomerboxen

Zomerpakket personeel

Jouw team heeft hard gewerkt. Daar mag je ze best voor bedanken voordat ze op vakantie gaan! Hoe leuk is het dan om een zomerpakket aan je personeel te geven waar ze nog de hele zomer aan denken? Daarin vinden ze bijvoorbeeld een mooie handdoek, frozen (alcoholvrije) cocktails of een gepersonaliseerde verrassing. Met zo'n bedankje gaan ze na deze periode weer met positieve energie aan de slag.

Zomerpakket personeel of relatiegeschenk voor de zomer
Blije medewerkers zijn betrokken medewerkers. En dat is weer goed voor het succes van je bedrijf.  Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Door zo nu en dan te laten weten dat je blij bent met hun harde werk. Vlak voor de zomer is het perfecte moment om dit te doen. Met een zomerpakket geniet jouw personeel extra van de zonnige dagen en komen ze lekker tot rust.

Vergeet ook je klanten niet. Zij zijn net zo belangrijk voor je bedrijf. Stuur ze bijvoorbeeld een relatiegeschenk voor de zomer gevuld met twee winetubes, ofwel de wijnbox, om jullie lange samenwerking of hun verdubbelde omzet te vieren. Daarmee zet je klanten letterlijk in het zonnetje. Cheers!

Van zomerse thee tot een beachbox voor aan zee
Iedereen geniet op zijn eigen manier van de zomer. De één gaat het liefst naar het strand, terwijl de ander letterlijk de bloemetjes buiten zet. Met de bloemenbox of de beachbox gevuld met een bedrukte hamamdoek genieten ze daar extra van. Heb jij een divers team en vind je het moeilijk om een leuk zomercadeau voor je personeel te kiezen? De echte bbq-liefhebbers beginnen al te watertanden als ze onze hamburgerbox openmaken, en de rest maak je blij met een zomer thee box vol frisse smaakjes.

Personaliseer erop los
Naast onze standaard concepten sturen we ook zelf samengestelde zomerpakketten naar je personeel. Denk bijvoorbeeld aan een zomerbox met een strandbal, kaartspel, waterpistooltje en ijsjes van 24ICE. Zo zit er voor iedereen wat leuks in. Kijk voor inspiratie eens naar ons recent werk om te zien hoe we medewerkers van andere bedrijven blij maakten. Heb je hulp nodig? Trek dan gerust aan de bel en neem contact met ons op. We denken graag mee aan de hand van jouw input. Samen komen we tot een unieke verrassing!

Zomercadeau personeel: je vindt het bij Happibox!
Een zomerpakket voor je personeel in de stijl van jouw bedrijf, dat ook nog eens iedereen in het team leuk vindt. Waar vind je die? Bij Happibox gaat het zeker lukken, want bij ons kies je uit veel verschillende standaard concepten. Of je stelt zelf een zomercadeau voor je personeel samen. Nog leuker en origineler! Kom je er niet uit of heb je een speciale wens, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan (bijna) nergens van te kijken. Met welk zomerpakket maak jij je personeel happi?