De keuze cadeaukaart

Een cadeaubon die bij iedereen past!


Wat zou je ervan denken als je iemand een cadeaubon zou kunnen schenken waarmee diegene bijna álles zou kunnen komen bij nagenoeg iedere winkel? Met de Keuze Cadeaubon wordt dit scenario bijna werkelijkheid. Het is de meest veelzijdige cadeaubon die je ooit hebt gezien en je kunt 'm toevoegen aan jouw Happibox.

De ontvanger kiest zelf uit een aanbod van meer dan 200 cadeaubonnen! Tot de vele opties behoren cadeaubonnen van o.a. Rituals, Coolblue, Douglas, Diner Cadeau, Saunabon, de Bijenkorf en nog vele andere topmerken! Bestel nu de Keuze Cadeaubon vanaf €10,-.

Toch kiezen voor een specifieke cadeaubon? Ook dat kan!

Kies zelf!

Wanneer je iemand graag veel keuze wilt laten bij het uitkiezen van zijn of haar ideale cadeau, dan is de Keuze Cadeaubon zeer geschikt. Niet iedere medewerker is hetzelfde en je wilt wel een cadeau geven dat bij iedereen past. 

Ook voor zakelijke geschenken kan dit goed van pas komen. Omdat je zakelijke relaties op persoonlijk vlak meestal minder goed kent kan het namelijk lastig zijn om in te schatten met welk soort cadeau je ze echt blij zal maken.

Een belangrijk kenmerk van ons concept is de persoonlijke koppeling van codes aan namen. Wij houden nauwkeurig bij welke code aan welke persoon is toegekend. Zo kun je altijd de code opzoeken als deze verloren is gegaan, in tegenstelling tot het verzenden van fysieke kaarten waarbij de code voorgoed kwijt kan raken.

Als extra persoonlijke touch bieden we je de mogelijkheid om kosteloos een videobericht mee te sturen, dat de medewerker kan bekijken bij het verzilveren van de cadeaubon. Kan het nog persoonlijker?

Klik hier voor meer informatie over deze keuze cadeaubon.