Dag van de Pedagogisch Medewerker cadeau

Happi Dag van de Pedagogisch Medewerker

Dag van de Pedagogisch Medewerker attentie personeel

21 september: Pedagogisch medewerkers zetten zich dagelijks in voor het welzijn van vele kinderen. De Dag van de Pedagogisch Medewerker (ook wel de Dag van de Leidster genoemd) is een perfecte gelegenheid om hen te bedanken! Met een gepersonaliseerd geschenk van Happibox kun je jouw personeel een bijzonder cadeau bezorgen. Zo laat je zien dat je aan hen denkt en hun onuitputtende inzet waardeert. Een Dag van de Pedagogisch Medewerker cadeau is er in talloze vormen. Denk aan een box gevuld met heerlijke thee, chocolade of een cadeaubon. De keuze is reuze! Heb je zelf een idee? Ook dat is mogelijk. We denken graag met je mee om de perfecte verrassing te vinden.

Kerst filmboxKerst Filmbox - De Kerst filmbox is gevuld met 2 soorten Doritos Bits en een Pahté Thuis bon voor een film naar keuze.Bekijk boxvanaf:€9.50per boxChoco Or Tea boxChoco Or Tea box - De Choco Or Tea box is gevuld met Rousseau Chocolade & 12 zakjes Or Tea.Bekijk boxvanaf:€14.25per boxkerst relaxboxKerst relaxbox - De Kerst relaxbox is gevuld met diverse Kneipp producten.Bekijk boxvanaf:€10.25per box
Bekijk alle Dag van de Pedagogisch Medewerker boxen
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Compact, origineel en persoonlijk!

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank
Origineel pakketje

Het leukste cadeau voor de Dag van de Pedagogisch Medewerker

19 september: De Dag van de Pedagogisch medewerker is een speciale dag die jaarlijks wordt gevierd om de inzet en het belangrijke werk van pedagogisch medewerkers te erkennen en waarderen. Op deze dag worden pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van kinderen. Het is een gelegenheid om stil te staan bij de belangrijke rol die zij spelen in het leven van jonge kinderen en om hun inzet te vieren.

Een mooi moment om alle medewerkers in deze sector eens in het zonnetje te zetten. Geef ze een gepersonaliseerd geschenk op naam en sta écht stil bij de desbetreffende persoon! Verras ze bijvoorbeeld met een moviebox!

Diverse opties

Van een gezonde ontbijtbox tot chocolade verwenmoment

Elk team is natuurlijk verschillend. Bij Happibox vind je daarom heel veel verschillende cadeautjes. Hebben ze een drukke week voor de boeg? Verras ze dan met een gezonde ontbijtbox op de deurmat. 

Een mooi moment te vieren? Geef dan de sokkenbox cadeau om een "sokcesvolmoment" te benadrukken!

Heb jij een divers team en vind je het lastig om het perfecte Dag van de Pedagogisch Medewerker cadeau te kiezen? Met een leuk theepakket, chocoladecadeau of filmbox heeft iedereen een fijne avond!

Doe het zelf

Personaliseer erop los

Zoek jij een nóg origineler Dag van de Pedagogisch Medewerker cadeau? Brainstorm dan over jouw eigen unieke Happibox. Naast ons ruime aanbod aan standaard concepten heb je namelijk ook de mogelijkheid om een eigen idee aan te dragen. Van een gepersonaliseerd boekje tot een luxe borrelbox of cadeaubon. Geen idee is ons te vreemd! Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk ons recente werk om te zien hoe we werknemers van andere organisaties happi hebben gemaakt. Voor hulp, inspiratie of een offerte aanvraag neem je eenvoudig contact met ons op.

Niets te gek

Dag van de Pedagogisch Medewerker cadeau: je vindt het bij Happibox!

Hoe vind je een cadeau voor Dag van de Pedagogisch Medewerker dat iedereen leuk vindt én volledig in jouw huisstijl is? Nou, door bij Happibox iets leuks uit te kiezen! In ons brede assortiment heb je ruime keuze aan leuke cadeaus, die je eenvoudig personaliseert met een eigen logo en tekst. Heb je zelf een tof idee? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Daarnaast ontzorgen wij jou tijdens de hele bestelling, van ontwerp tot bezorging op de deurmat. Maak jouw personeel happi met het leukste Dag van de Pedagogisch Medewerker cadeau!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Dag van de Pedagogisch Medewerker geschenken?