vanaf:
€14.95
Vorige HappiboxVolgende Happibox

beachbox

Het concept

Maak kennis met onze beachbox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde beachbox! Een box met een zomers tintje.

Deze Happibox is gevuld met een met eigen logo/tekst bedrukte kleurrijke en duurzame hamamdoek. Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met Yesty cadeaukaart of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Duurzame hamamdoek (100 x 175 cm) met bedrukking
- Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren

Optioneel:
- Yesty Keuzecadeaukaart
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise! QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 21,50

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 21% BTW

Beachbox

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de beachbox?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Duurzaamheid

Duurzame Hamamdoeken

In de textielindustrie moeten nog veel stappen gezet worden om het productieproces te verduurzamen. Voor het produceren van nieuw textiel zijn duizenden liters water nodig en er is momenteel sprake van een exponentieel groeiende berg textielafval. We laten graag zien dat dit anders kan en symboliseren aan de hand van de hamamdoek hoe dit gerealiseerd kan worden. Door bewust gebruik te maken van gerecycled textiel wordt het merendeel van het water al bespaard in het productieproces. Met het vrouwenproject worden vrouwen in Turkije gelijke kansen geboden, ontvangen zij een eerlijk loon, zijn ze verzekerd en bouwen zij een pensioen op.

capture the moment
with a happibox
capture the moment
with a happibox
share a
happi moment
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Compact, origineel en persoonlijk!

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven