Over ons

Het verhaal van Happibox

Happibox is powered by ARSprintmedia, een E-commerce printing bedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat.

Het personaliseren van drukwerk zoals boeken en doosjes is groot onderdeel van de dagelijkse business. Met alle ervaring, kennis en vakmensen is Happibox als apart onderdeel van ARSprintmedia opgestart.

Dit om meer beleving toe te voegen aan de relatiegeschenkenmarkt en mensen met een Happibox écht persoonlijk “happi” te maken!

Het complete proces vindt intern plaats in Roermond, van de klantenservice, ontwerp, productie, afwerken tot en met de verzending.

Verkoop Rogér Vromans
Marketing Anne Schreurs
Directie Thomas Martens
Orderbegeleiding Wendy Kruyels
Orderbegeleiding Melanie Peeters
Directie Loek van Schijndel
IT Ben Simons
Administratie Sandra Timmermans
Vormgeving Jeroen van Beek
Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Happibox belangrijk

Ons bedrijf werkt op 100% groene stroom. Daarnaast wordt ons afvalpapier hergebruikt als grondstof voor de papierfabriek in Swalmen en restkarton als grondstof voor de Smurfit Kappa fabriek in Roermond. 

Ook nemen we deel aan de milieubarometer van Stichting Stimular. Hiermee maken we onze milieu- en klimaatprestaties inzichtelijk. We zijn via ons moederbedrijf ARSprintmedia FSC gecertificeerd.

Bij interesse in een FSC gecertificeerd product kunnen we dit tegen een meerprijs via ARSprintmedia laten lopen, om de FSC procedure te handhaven.

Referenties
Deze mensen hebben hun personeel al happi gemaakt.

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank