cadeau envelop

Happi feestdagen!

Attentie personeel

Wil je geen gevulde Happibox maar een cadeaubon naar jouw medewerkers/klanten sturen? Doe dit dan op een persoonlijke manier met deze gepersonaliseerde vouwenvelop in combinatie met een Yesty keuze cadeaukaart!

We printen een QR-code mee in de envelop. De ontvanger scant de code of gaat naar de website en komt in een branded omgeving van jouw organisatie terecht.

Vervolgens kiest de ontvanger hier zelf een cadeaubon naar keuze uit! Kies uit bekende merken zoals, Bol.com, fonQ, De Bijenkorf, Zalando en vele anderen. 

Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank
Origineel pakketje

Het leukste eindejaarsgeschenk dat bij iedereen past!

Wil je vrijwel al jouw budget dat beschikbaar is voor het eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers besteden aan een cadeaubon maar dit toch op originele wijze aanbieden? Dan is een cadeau envelop heel erg geschikt!

De vouw envelop is gepersononaliseerd op naam en indien gewenst te vullen met een klein presentje. Zo verstuur je de cadeaubon op originele wijze en besteed je toch het grootste gedeelte aan de cadeaubon zelf.

Yesty

Keuze cadeaukaart 

In de cadeau envelop wordt een QR-code geprint. Deze QR-code leidt naar een eigen pagina geheel in stijl van de organisatie. Hier kunnen de ontvanger vervolgens hub code inwisselen voor een cadeaubon naar keuze!

Denk bijvoobeeld aan Zalando, Bijenkorf, Rituals of Bol.com. Klik hier voor het actuele aanbod van alle beschikbare cadeaubonnen.

Soorten Kerst enveloppen

Eindejaarsgeschenk

  • Kerst envelop zonder extra inhoud vanaf €1,75
  • Kerst envelop met 2 zakjes Or Tea vanaf €2,50
  • Kerst envelop met zakje gluhwein of kerstsoep mix vanaf €3,50
Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi cadeau enveloppen?