Wat is een keuze cadeaubon?

Voor iedereen de perfecte cadeaubon! 

Wil je een cadeaubon geven waarbij hij of zij bijna alles kan kopen in nagenoeg iedere winkel? Dat kan! Met de Keuze Cadeaukaart geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1. Het is de meest veelzijdige cadeaubon die je ooit hebt gezien en je kunt 'm toevoegen aan jouw Happibox.

De ontvanger kiest zelf uit een aanbod van meer dan 200 cadeaubonnen! Zo verras je iemand altijd met het juiste cadeau. Cadeaubonnen van populaire merken zoals o.a. Rituals, Coolblue, Zalando, Douglas, Diner Cadeau, H&M behoren tot de vele inwisselopties! Bestel nu de Keuze Cadeaukaart vanaf €10,-.

Toch kiezen voor een specifieke cadeaubon? Ook dat kan! 

Makkelijk en snel
Voor elke gelegenheid
Bezorgt een glimlach

Kies zelf de perfecte cadeaubon!

Wanneer je iemand graag veel keuze wilt geven bij het uitkiezen van zijn of haar ideale cadeau, dan is de Keuze Cadeaukaart zeer geschikt. Met deze kaart geef je altijd het juiste cadeau!

Ook voor zakelijke geschenken komt dit goed van pas. Met de Keuze Cadeaukaart kun je bij alle medewerkers op enthousiasme rekenen. 

Een belangrijk kenmerk van ons concept is de persoonlijke koppeling van codes aan namen. Wij houden nauwkeurig bij welke code aan welke persoon is toegekend. Zo kun je altijd de code opzoeken als deze verloren is gegaan, in tegenstelling tot het verzenden van fysieke kaarten waarbij de code voorgoed kwijt kan raken.

Als extra persoonlijke touch bieden we je de mogelijkheid om kosteloos een videobericht mee te sturen, dat de medewerker kan bekijken bij het verzilveren van de cadeaubon. Kan het nog persoonlijker?

De voordelen van een keuze cadeaukaart

- De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen
- Te bestellen in waarden van €10,- tot €500
- De digitale codes kunnen niet kwijtraken i.v.m. digitale kopping in een excel bestand
- Mogelijkheid om een persoonlijke videoboodschap toe te voegen
- Verstuur de Keuzekaarten als brievenbuscadeau, toegevoegd aan een Happibox of cadeauenvelop op elk gewenst moment.

De Keuze Cadeaukaart ‘Happi’ versturen 

Wil jij het grootste deel van je budget aan de Keuze Cadeaukaart besteden en geen Happibox inzetten? Dan hebben we een perfecte manier om de cadeaubon toch op een fysieke ‘Happi’ manier versturen! Dat kan namelijk met een vouw envelop! 

Deze vouw envelop inclusief Keuze Cadeaukaart is gepersonaliseerd op naam van de ontvanger en verrijkt met een persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen waardoor deze verrassing inzetbaar is voor elke gelegenheid. 

We bieden enveloppen aan zonder inhoud of mét leuke giveaway zoals bijvoorbeeld een zakje smoothiemix! Zelf een ander idee? We maken graag een cadeau envelop geheel voor jou op maat!

Cadeauenveloppen zijn erg populair tijdens de feestdagen:

Iets te vieren op een ander moment? Dan hebben we ook leuke cadeauenveloppen voor je in de aanbieding:

Happibox + Keuze Cadeaubon =

Hét perfecte eindejaarsgeschenk 

Nog op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? Wat dacht je van onze Oliebollenbox?

Deze Happibox inclusief Keuze Cadeaukaart is gevuld met de ingrediënten en een bijbehorend recept voor de lekkerste oliebollen. Na het scannen van de QR-code, komt de ontvanger in een digitale beleving waar ze een keuze kunnen maken voor een cadeaubon naar wens!

We hebben talloze opties voor de feestdagen. Neem hier snel een kijkje!

Oliebollenbox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde oliebollenbox! Een heerlijke verrassing om het nieuwe jaar mee in te luiden.

Kerstboombox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde Kerstboombox! Gevuld met een mini kerstboom & versiering. Let it grow!