Paasgeschenk personeel

Happi Pasen

Paasgeschenk personeel

Het zonnetje schijnt en de bloemetjes bloeien. Pasen is het perfecte moment om de lente te vieren! Laat jij jouw medewerkers zien dat je aan ze denkt? Met een paaspakket voor je personeel laat je merken dat je hen waardeert én creëer je meer verbinding. Van koekjesmix of chocolade tot zaadjes voor de mooiste voorjaarsbloemen. Met dit bedankje gaat jouw personeel weer met frisse energie aan het werk!

Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Compact, origineel en persoonlijk!

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben
Origineel pakketje

Paasgeschenk personeel of relatiegeschenken voor Pasen

Je wilt jouw medewerkers graag betrokken houden. Dat is niet alleen goed voor jouw organisatie, maar ook voor de werksfeer. Hoe pak je dat aan? Het helpt enorm als je hen zo nu en dan laat weten dat je hun harde werk waardeert. Een paaspresentje voor je personeel is hier ideaal voor! Hiermee genieten ze extra van hun vrije dagen, om daarna met meer plezier weer aan de slag te gaan.

Denk ook aan je klanten! Met relatiegeschenken voor Pasen laat je zien hoe belangrijk zij voor je zijn en vier je ook jullie gezamenlijke successen. Denk aan een nieuwe samenwerking of een mooi salesresultaat. Kies bijvoorbeeld voor een lekker theepakket of een gezonde snackbox. Of wat dacht je van een feestelijke Celebrations box? Dat wordt zeker gewaardeerd.

Diverse opties

Van tuincadeau tot bakpakket

Elk team is verschillend. Bij Happibox kies je daarom uit een ruim aanbod van cadeaus. Wil je jouw personeel een paasgeschenk geven voor in de tuin? Kies dan voor een pakket met zaadjes voor de mooiste wildbloemen of ga voor een DIY-bijenhotel. Voor de bakliefhebbers zijn er verschillende geschenken waar zij zelf iets lekkers mee maken. Denk bijvoorbeeld aan onze vlaaienbox voor echte Limburgse vlaaitjes. De rest maak je blij met een moviebox of relaxbox met heerlijke Kneipp-producten. Keuze genoeg!

Doe het zelf

Creëer je eigen paaspakket voor jouw personeel

Wil je graag iets origineels doen voor jouw medewerkers? Naast onze standaard concepten is het ook mogelijk om een zelf een paaspakket voor je personeel samen te stellen. Zo vind je altijd iets wat bij jouw team past. Wij denken graag met je mee! Neem direct contact met ons op zodat we samen het leukste paasgeschenk voor je personeel samenstellen. Eerst nog op zoek naar inspiratie? Kijk voor mooie ideeën ook eens bij ons recente werk.

Niets te gek

Paasgeschenk personeel: je vindt het bij Happibox!

Voor een mooi paaspresentje voor je personeel of relatiegeschenken voor Pasen zoek je iets dat bij jouw bedrijf past én dat iedereen leuk vindt. Waar vind je die? Bij Happibox heb je keuze uit diverse standaard concepten en is het mogelijk om je eigen pakket samen te stellen. Succes gegarandeerd! Heb je hulp nodig of wil je een speciale wens bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Jouw werknemers zijn straks helemaal happi met hun paascadeau!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Paasboxen?