vanaf:
€11.95
Vorige HappiboxVolgende Happibox

bijenhotel box

Het concept

Maak kennis met onze bijenhotel box

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde bijenhotel box! Een box met een DIY bijenhotel.

Deze Happibox is gevuld met bijenhotel. Het bijenhotel is een ‘do it your self’ bouwpakket dat volledig gemaakt is van duurzame en gerecyclede materialen. Het bijenhotel draagt bij aan de bescherming van vele verschillende soorten bijen, dit is hard nodig aangezien het helaas niet goed gaat met de bijenpopulatie in ons land. Het bijenhotel is in samenwerking met de Nederlandse BIjenstichting ontwikkeld en is door hen goedgekeurd.

De bijenhotel box is een samenwerking tussen BLOOM your message en Happibox

BLOOM your message staat bekend om haar duurzame en innovatieve productontwikkeling. Dit creatieve bedrijf is voorloper in de verduurzaming van de wereld van stationary en relatiegeschenken. De producten zorgen niet alleen voor een glimlach op ieders gezicht maar dragen ook bij aan de verbetering van de biodiversiteit en vergroening van ons land. 

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met Yesty cadeaukaart of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- DIY bijenhotel
Optioneel:
- Yesty Keuzecadeaukaart
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise! QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 15,95

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 21% BTW

Bijenhotel box

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Bijenhotel box?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

CRUSH

Papiersoort Bijenhotel box

CRUSH is een origineel, creatief en ecologisch verantwoord gamma, samengesteld uit 55% nieuwe FSC® vezel, 30% gerecycleerde vezel en 15% ‘ander’ organisch materiaal, zoals bv. kiwi’s, graan, koffie of olijven. Bij de productie van CRUSH wordt bovendien gebruik gemaakt van 100% groene hernieuwbare energie.

Het gebruik van alternatieve vezels zorgt niet alleen voor ecologische meerwaarde maar zorgt ook voor verrassende creatieve effecten. De tactiele eigenschappen van het papier worden bepaald door het soort alternatieve vezel. Zo voelt ‘Coffee’ heel anders aan dan ‘Almond’, ‘Kiwi’ of ‘Olive’. Ook de ietwat afgewassen, trendy aardetinten werden geïnspireerd door de gebruikte vezels.

CRUSH is uniek, het ademt authenticiteit en is ruim inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. CRUSH werd al onderscheiden op de laatste editie van Luxpack als het meest innovatieve ecologische verpakkingsmateriaal van 2012.

capture the moment
with a happibox
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts