Dag van de Mantelzorg

Happi Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg attentie personeel

Verras jouw medewerkers op de Dag van de Mantelzorg met een gepersonaliseerd cadeau!

10 november is het zo ver, het is een mooi moment om de zorgtoppers in het zonnetje te zetten. Het resultaat bij de ontvangers is een grote glimlach. Want zij staan hier centraal!

Focaccia feestje boxFocaccia feestje box - De focaccia feestje box is gevuld met een bakmix en gedroogde groenten/kruiden om een heerlijke focaccia mee te bakken.Bekijk boxvanaf:€12.75per boxSokkenboxSokkenbox - De sokkenbox is gevuld met sokken.Bekijk boxvanaf:€8.50per boxBakboxBakbox - De bakbox is gevuld met een heerlijke cupcakemix en 5 soorten sprinkles.Bekijk boxvanaf:€10.50per box
Bekijk alle Dag van de Mantelzorg geschenken
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben
Origineel pakketje

Het leukste cadeau voor de Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden ze de zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Op de Dag van de Mantelzorg laat heel Nederland dat weten.

Wij vinden mantelzorgers helden. En ja, dat mag best eens gezegd worden. Dus ben jij ook zo blij met deze toppers? Geef ze dan een een extra compliment, schouderklop of gepersonaliseerd geschenk: dat mag natuurlijk altijd, maar op 10 november, de Dag van de Mantelzorg zeker!

Diverse opties

Van ontspannende thee tot leuk filmcadeau

Iedereen is anders! Daarom hebben we bij Happibox een breed aanbod aan geschenken! Denk bijvoorbeeld aan een theebox om lekker mee te ontspannen? Of een filmbox om een gezellig avondje mee te houden? Een Tony's Chocolonely box is natuurlijk altijd en goed idee. 

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi DVD Mantelzorg boxen?