Dag van de Mantelzorg

Happi Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg attentie personeel

Verras jouw medewerkers op de Dag van de Mantelzorg met een gepersonaliseerd cadeau!

10 november is het zo ver; een bijzondere dag om de onmisbare zorgtoppers in het zonnetje te zetten. Deze mensen, die dag in dag uit klaarstaan voor anderen, verdienen onze grootste waardering. Een Dag van de Mantelzorg cadeau van Happibox is dan ook meer dan een attentie; het is een gebaar van oprechte dankbaarheid.

Het resultaat bij de ontvangers is een grote glimlach, want op de Dag van de Mantelzorg staan zij hier centraal! Onze zorgvuldig samengestelde en persoonlijke cadeaupakketten zeggen 'dankjewel' op de meest warme en hartelijke manier.

Laat deze kans niet voorbijgaan om jouw waardering te tonen. Bestel nu jouw Dag van de Mantelzorg cadeau en verras jouw hardwerkende medewerkers met een pakket vol persoonlijke aandacht en erkenning.

Focaccia feestje boxFocaccia feestje box - De focaccia feestje box is gevuld met een bakmix en gedroogde groenten/kruiden om een heerlijke focaccia mee te bakken.Bekijk boxvanaf:€12.75per boxSokkenboxSokkenbox - De sokkenbox is gevuld met sokken.Bekijk boxvanaf:€8.50per boxBakboxBakbox - De bakbox is gevuld met een heerlijke cupcakemix en 5 soorten sprinkles.Bekijk boxvanaf:€10.50per box
Bekijk alle Dag van de Mantelzorg geschenken
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Compact, origineel en persoonlijk!

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven
Origineel pakketje

Het leukste cadeau voor de Dag van de Mantelzorg

10 november: Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden ze de zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Op de Dag van de Mantelzorg laat heel Nederland dat weten.

Wij vinden mantelzorgers helden. En ja, dat mag best eens gezegd worden. Dus ben jij ook zo blij met deze toppers? Geef ze dan een een extra compliment, schouderklop of gepersonaliseerd geschenk: dat mag natuurlijk altijd, maar op 10 november, de Dag van de Mantelzorg zeker!

Een mantelzorg cadeau is meer dan een presentje; het is een symbolische knuffel en een teken van diepe dankbaarheid. Met een cadeau voor de mantelzorger toon je niet alleen waardering voor hun toewijding en liefde, maar geef je ze ook de erkenning die ze zo verdienen. Het is een klein gebaar, maar met een grote impact, dat zegt: 'Ik zie wat je doet en ik waardeer je enorm.' Maak van de Dag van de Mantelzorg een speciale dag voor deze onmisbare helden in onze samenleving.

Diverse opties

Van ontspannende thee tot leuk filmcadeau

Iedereen is anders! Daarom hebben we bij Happibox een breed aanbod aan geschenken! Denk bijvoorbeeld aan een theebox om lekker mee te ontspannen? Of een filmbox om een gezellig avondje mee te houden? Een Tony's Chocolonely box is natuurlijk altijd en goed idee.  

Heb je een ander idee dat je nog niet aantreft in ons standaaard assortiment maar wil je wel graag een persoonlijke Happibox sturen? Geen probleem! Wij maken maatwerkprojecten op wekelijkse basis. Neem contact met ons op en vertel ons jouw idee. We denken met je mee en komen samen tot een unieke en zelfbedachte Happibox! 

Benieuwd naar hoe zo'n maatwerkbox er dan uit komt te zien? Neem een kijkje bij ons recent werk.

We kijken er naar uit om jouw mantelzorg toppers samen in het zonnetje te zetten!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi DVD Mantelzorg boxen?