Valentijnsgeschenk personeel

Happi Valentijn

Valentijns geschenk personeel

De dag van de liefde - 14 februari! Een dag die in eerste instantie waarschijnlijk niet in je op komt wanneer je denkt aan een relatiegeschenk! Toch is het een uniek moment om onverwacht jouw medewerkers/klanten te laten weten hoe blij je met ze bent!

Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Compact, origineel en persoonlijk!

Origineel pakketje

Origineel geschenk personeel of relatiegeschenken met Valentijn

Je bent je medewerkers dankbaar voor alle inspanningen die ze leveren. Ze doen hard hun best en dragen bij aan het succes van jouw organisatie. Daar ben je ze natuurlijk dankbaar voor! Zet ze daarom in het zonnetje en bedank ze op een persoonlijke wijze.

Met een leuke woordspeling als "HARTstikke blij" bedankt jij deze personen op een warme manier. Speel ook Cupido dit jaar en creëer een onverwachts verrasmoment! 

Diverse opties

Wat kies jij?

Liefde gaat door de maag toch? Daarom hebben wij diverse leuke Valentijnsboxen om van te smullen. Verras jouw medewerkers en/of klanten bijvoorbeeld met een Cupcake box of een Happy Truffel Chocolade box!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Paasboxen?