Valentijnsgeschenk personeel

Happi Valentijn

Valentijns geschenk personeel

De dag van de liefde - 14 februari! Een dag die in eerste instantie waarschijnlijk niet in je op komt wanneer je denkt aan een relatiegeschenk! Toch is het een uniek moment om onverwacht jouw medewerkers/klanten te laten weten hoe blij je met ze bent!

Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Compact, origineel en persoonlijk!

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben
Origineel pakketje

Origineel geschenk personeel of relatiegeschenken met Valentijn

Valentijnsdag is een dag die geassocieerd wordt met liefde en romantiek maar het is ook een mooi moment om jouw medewerkers/klanten te bedanken. Een Happibox is een persoonlijke manier om je waardering mee te uiten!

Juist omdat Valentijnsdag een origineel moment is maakt het de verrassing extra groot. Het laat zien dat je de moeite hebt genomen om iets speciaals te verzinnen. Zo kun je ervoor zorgen dat je medewerkers zich geapprecieerd voelen en dat ze zich verbonden voelen met het bedrijf waar ze voor werken.

Met een leuke woordspeling als "HARTstikke blij" bedankt jij deze personen op een warme manier. Speel ook Cupido dit jaar en creëer een onverwachts verrasmoment! 

Diverse opties

Wat kies jij?

Je bent je medewerkers dankbaar voor alle inspanningen die ze leveren. Ze doen hard hun best en dragen bij aan het succes van jouw organisatie. Daar ben je ze natuurlijk dankbaar voor! Zet ze daarom in het zonnetje en bedank ze op een persoonlijke wijze.

Liefde gaat door de maag toch? Daarom hebben wij diverse leuke Valentijnsboxen om van te smullen. Verras jouw medewerkers en/of klanten bijvoorbeeld met een Cupcake box of een Happy Truffel Chocolade box!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Paasboxen?