Dag van de Zorg cadeau

Happi Dag van de Zorg

Dag van de Zorg attentie personeel

Jouw team werkt ontzettend hard. De Dag van de Zorg is hét uitgelezen moment om ze hiervoor te bedanken! Met de pakketten van Happibox krijgt jouw personeel een mooi geschenk door de brievenbus. Zo zien ze dat je aan hen denkt en hun inzet waardeert. Een Dag van de Verpleging cadeau komt in allerlei vormen. Denk aan een tuincadeau, lekkernij of filmervaring. Of een gepersonaliseerd geschenk dat precies bij jouw organisatie past. De keuze is reuze!

Ijsbox Karvan CévitamIjsbox Karvan Cévitam - De ijsbox is gevuld met Karvan Cévitam ijsjes.Bekijk boxvanaf:€7.50per boxFocaccia feestje boxFocaccia feestje box - De focaccia feestje box is gevuld met een bakmix en gedroogde groenten/kruiden om een heerlijke focaccia mee te bakken.Bekijk boxvanaf:€12.75per boxGroei en bloeiboxGroei en bloeibox - De groei en bloei box is gevuld met een kweekset om eigen kruiden mee te kweken (Thee, kruiden of eetbare bloemen).Bekijk boxvanaf:€7.25per box
Bekijk alle Dag van de Zorg
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Compact, origineel en persoonlijk!

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank
Origineel pakketje

Het leukste cadeau voor de Dag van de Zorg

In de zorg ligt de werkdruk hoog. Het is daarom belangrijk om je betrokkenheid te laten zien, je waardering te uiten en goed voor je werknemers te zorgen. De Dag van de Verpleging is het perfecte moment om dit te doen. Met een Dag van de Zorg cadeau leg je jouw personeel écht in de watten. Dat hebben ze verdiend! Kies bijvoorbeeld voor een relaxbox met heerlijke Kneipp-producten of een gezonde snack- of ontbijtbox. Daar maak je hen zeker blij mee.

Diverse opties

Van ontspannende thee tot leuk filmcadeau

Elk team is verschillend. Bij Happibox vind je daarom een ruim aanbod aan geschenken. Hebben jouw werknemers groene vingers? Overweeg dan een vrolijke bloemenbox of een pakket om zelf een bijenhotel te maken. Leuk om de tuin mee op te fleuren! Voor de bakliefhebbers zijn er verschillende pakketten waar zij zelf lekkere creaties mee maken, zoals cupcakes of Limburgse vlaaitjes. Heb jij een divers team en vind je het lastig om het perfecte Dag van de Zorg cadeau te kiezen? Met een leuk theepakket, chocoladecadeau of filmbox heeft iedereen een fijne avond!

Doe het zelf

Personaliseer erop los

Zoek jij een origineel Dag van de Verpleging cadeau? Stel dan je eigen pakket samen! Naast ons ruime aanbod aan standaard concepten heb je namelijk ook de mogelijkheid om je eigen geschenk vorm te geven. Van een gepersonaliseerd ontspanningspakket tot een luxe borrelbox of cadeaubon. Geen idee is ons te vreemd! Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk ons recente werk om te zien hoe we werknemers van andere organisaties blij hebben gemaakt. Voor hulp, inspiratie of een offerte neem je eenvoudig contact met ons op.

Niets te gek

Dag van de Zorg cadeau: je vindt het bij Happibox!

Hoe vind je een cadeau voor Dag van de Zorg dat iedereen leuk vindt én de stijl heeft van jouw organisatie? Nou, door bij Happibox te bestellen! Ins ons brede assortiment heb je ruime keuze aan leuke cadeaus, die je eenvoudig personaliseert met een boodschap en eigen logo. Heb je zelf een tof idee? Ook daarvoor kun je terecht bij Happibox. Daarnaast ontzorgen wij jou tijdens de hele bestelling, van ontwerp tot bezorging. Maak jouw personeel happi met het leukste Dag van de Verpleging cadeau!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Dag van de Zorg boxen?