Eindejaarsgeschenken

Happi new year

Ontdek onze unieke eindejaars geschenken

Het einde van het jaar is in zicht en jouw organisatie bereidt zich voor op een nieuwe start. Dat is wel een klein feestje waard! Met een mooi nieuwjaarscadeau voor jouw personeel sta je samen stil bij de feestdagen. Verwen jouw team met een lekker chocoladecadeau, oliebollenpakket of een feestelijk paar sokken. De perfecte manier om hen te bedanken voor hun harde werk!

Een Happibox in combinatie met een Yesty keuzecadeaukaart is hét eindejaarsgeschenk van 2022! Combineer een van de brievenbus pakketten met een Keuze cadeaukaart en geef een geschenk dat bij iedereen past.

Kerst filmboxKerst Filmbox - De Kerst filmbox is gevuld met 2 soorten Doritos Bits en een Pahté Thuis bon voor een film naar keuze.Bekijk boxvanaf:€9.50per boxWarmtepad boxWarmtepad box - De warmtepad box is gevuld met een herbruikbare handwarmer.Bekijk boxvanaf:€5.95per boxMini KerstboxMini Kerstbox - De mini Kerstbox is een klein doosje gevuld met een leuke attentie naar keuze.Bekijk boxvanaf:€6.95per box
Bekijk alle eindejaarsboxen
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Compact, origineel en persoonlijk!

Origineel pakketje

Nieuwjaarscadeau personeel & eindejaarsgeschenken voor klanten

Aan het einde van het jaar kijk je samen terug op leuke projecten en mooie successen. Wil je jouw werknemers laten weten dat je hun inzet waardeert? Stuur dan een feestelijk nieuwjaarsgeschenk. Dit geeft jouw team een warm gevoel tijdens de feestdagen. Daarna gaan ze weer met positieve energie aan de slag. Bij Happibox heb je ruime keuze en we bezorgen jouw eindejaarsgeschenken eenvoudig bij je werknemers thuis. Zo door de brievenbus!

Meer budget te besteden? Voeg dan een Yesty keuzecadeaukaart toe aan jouw Happibox! Deze kaart is door de ontvangers in te wisselen voor een cadeaubon naar keuze!

Vergeet ook je klanten niet. Misschien zijn jullie dit jaar een nieuwe samenwerking aangegaan of hebben jullie al vele successen behaald in de afgelopen jaren. Vier het met mooie eindejaarsgeschenken voor je klanten. Stuur hen bijvoorbeeld een ontspanningspakket, luxe borrelpakket of mooie wijnbox. Zo laat je zien dat je aan hen denkt en ook in het nieuwe jaar graag de samenwerking voortzet.

Diverse opties

Van oliebollenmix tot feestelijke sokken

Hoe ziet oud & nieuw eruit voor jouw werknemers? Gaan ze voor een groot feest of vieren ze liever een rustige oudjaarsavond? Hoe deze feestdag er voor jouw team ook uitziet, bij Happibox vind je het perfecte nieuwjaarscadeau voor jouw personeel. Met een oliebollenbox of koekjesmix kunnen ze zelf aan de slag om iets lekkers te maken. Of misschien geef je liever feestelijke vuurwerksokken of in combinatie met een mooie keuze cadeaukaart van Yesty? Ook met een Celebrations box of theecadeau zit je altijd goed. Staat er nog een leuke (digitale) borrel op de planning? Overweeg dan een 24-ice box of een gezonde snackbox.

 

Doe het zelf

Stel jouw eigen nieuwjaarsgeschenk samen

Bij Happibox vind je niet alleen heel veel verschillende standaard concepten, maar heb je ook de optie om zelf de mooiste eindejaarsgeschenken samen te stellen. Zo geef je er nét wat meer je eigen draai aan. Pas een chocoladecadeau of filmbox aan naar de stijl van jouw organisatie of verzin iets heel anders. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe dan ook eens inspiratie op bij ons recente werk. Daarnaast helpen we je natuurlijk graag op weg. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken!

Niets te gek

Eindejaars geschenken: je vindt het bij Happibox!

Voor iedereen wat leuks én een mooi cadeau in de stijl van jouw organisatie. Dat vind je bij Happibox! Kies nu jouw nieuwjaarscadeau voor personeel en laat het eenvoudig bij hen thuisbezorgen. Hiermee laat je jouw waardering zien en versterk je de binding met jouw team. Heb jij het perfecte idee voor jouw team? We denken graag met je mee om samen tot een unieke verrassing te komen. Maak jouw werknemers happi met het perfecte nieuwjaarsgeschenk!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi eindejaarsboxen?