Yesty! De cadeaukaart partner van Happibox

Happi new year

Hét perfecte eindejaars geschenk

Verras jouw medewerkers/klanten met een compleet verzorgd eindejaarsgeschenk! Combineer een van de brievenbus pakketten met een Keuze cadeaukaart en geef een geschenk dat bij iedereen past.

De Happiboxen, inclusief Yesty Keuzekaart in de vorm van een QR-code, zijn gevuld met producten en/of ingrediënten waarmee je de Kerstdagen nog leuker maakt. Wanneer de toegevoegde QR-code gescand wordt, komt de ontvanger van de box in een digitale beleving met een persoonlijke boodschap en foto, video of animatie. Hierna kan de Keuze cadeaukaart worden geruild voor een Gift Card uit het ruime assortiment.

Wil je weten uit welke cadeaukaarten je allemaal kunt kiezen? Klik hiervoor het actuele aanbod.

Winter ijsboxWinter ijsbox - De Winter ijsbox is gevuld met 24ICE cocktails of mocktails (alcoholvrij).Bekijk boxvanaf:€6.95per boxKerst filmboxKerst Filmbox - De Kerst filmbox is gevuld met 2 soorten Doritos Bits en een Pahté Thuis bon voor een film naar keuze.Bekijk boxvanaf:€9.50per boxhealthy seedbox kerstGroentepost Kerstbox - De groentepost Kerstbox is gevuld met zaadjes, groeibakje en aardetablet om zelf de lekkerste gezonde sla t laten groeien.Bekijk boxvanaf:€7.50per box
Bekijk alle eindejaarsboxen
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Origineel pakketje

De Yesty Keuzekaart ‘Happi’ versturen

Ben jij op zoek naar een totaalconcept waarbij je de digitale Keuze cadeaukaart op een fysieke ‘Happi’ manier kunt versturen? Dat kan met de vouw enveloppen waaraan je een QR code toevoegt. De vouw enveloppen zijn geheel naar eigen wens vorm te geven.

De vouw enveloppen, inclusief digitale Keuze cadeaukaart, zijn gepersonaliseerd op naam van de ontvanger en verrijkt met een persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen uit diverse envelop ontwerpen, dus deze verrassing is inzetbaar voor elke gelegenheid. De Keuze cadeaukaart die aan de vouw envelop is toegevoegd in de vorm van een QR-code, maakt de ontvangst ervaring compleet. Een persoonlijk geschenk, waarbij je de ontvanger zelf laat kiezen welke Gift Card het beste bij hem/haar past.

Waarom?

De voordelen van het toevoegen van een Keuze cadeaukaart

  • Vergroot de zichtbaarheid voor jouw organisatie door met meesturen van een Keuze cadeaukaart in de look & feel van jouw organisatie
  • Maak door Happibox nog persoonlijker door het toevoegen van een persoonlijke boodschap met afbeelding, video of animatie
  • De ontvanger kiest zelf zijn of haar favoriete Gift Card uit het assortiment van tientallen grote merken o.a. bol.com, Wehkamp, Rituals, Zalando en nog vele meer. 
  • Geen aanvullende kosten, je betaalt alleen voor de afgenomen Keuze cadeaukaarten.
Hoe werkt het?

Voor de gever

1. Maak een keuze uit het ruime assortiment Happiboxen

2. Bepaal de waarde van de (branded) Keuze cadeaukaart (van €5,- tot €150,-)

3. Voeg (optioneel) digitaal een persoonlijke boodschap toe met afbeelding, video of animatie

4. Verstuur de Happibox inclusief Keuze cadeaukaart als brievenbuscadeau aan jouw collega's en relaties

Hoe werkt het?

Voor de ontvanger

1. Ontvangers scannen de QR code in de Happibox of gaan naar de website cadeau.yesty.nl.

2. De ontvangers krijgen de persoonlijke boodschap met foto, video of animatie te zien.

3. De ontvangers kiezen zelf hun favoriete Gift Card uit ons ruime assortiment en hebben daarnaast de mogelijkheid om het ontvangen bedrag over verschillende Gift Cards te verdelen.

Voor ieder wat wils

Yesty maakt het geven van Gift Cards makkelijk en persoonlijk

Met de Yesty Keuzekaart geef je een unieke, gepersonaliseerde, digitale Gift Card. De personalisatie mogelijkheden die Yesty biedt, versterken jouw eigen merk en vergroten daarmee de betrokkenheid van jouw medewerkers. Zij kiezen zelf hun favoriete Gift Card uit ons ruime assortiment en hebben daarnaast de mogelijkheid om het ontvangen bedrag over verschillende Gift Cards te verdelen. Hierdoor ontvangen zij altijd een passend cadeau, wat voor liefhebbers het ook zijn. 

Meer weten
over onze Happiboxen?
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank
Benieuwd naar onze Happi eindejaarsboxen?