Kerst geschenken

Happi Kerst

Kerstcadeau werknemers

Jouw team heeft dit jaar weer hard gewerkt. Kerst is het perfecte moment om ze hiervoor te bedanken! Een kerstcadeau geeft je werknemers een warm gevoel tijdens de feestdagen. Letterlijk, want bij Happibox vind je ook mooie vuurwerksokken! Liever wat anders? In onze webshop heb je genoeg keuze. Zoek direct het perfecte kerstcadeau voor jouw werknemers!

Kerst filmboxKerst Filmbox - De Kerst filmbox is gevuld met 2 soorten Doritos Bits en een Pahté Thuis bon voor een film naar keuze.Bekijk boxvanaf:€9.50per boxWarmtepad boxWarmtepad box - De warmtepad box is gevuld met een herbruikbare handwarmer.Bekijk boxvanaf:€5.95per boxMini KerstboxMini Kerstbox - De mini Kerstbox is een klein doosje gevuld met een leuke attentie naar keuze.Bekijk boxvanaf:€6.95per box
Bekijk alle Kerstboxen
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Compact, origineel en persoonlijk!

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven
Origineel pakketje

Kerstcadeau werknemers of kerstpresentje voor klanten

Met de donkere dagen van de winter laat je jouw personeel graag zien dat je aan ze denkt. Om ze een steuntje in de rug te geven én te laten merken dat je hun inzet waardeert. Geef jouw werknemers daarom een mooi kerstcadeau voor de feestdagen. Hiermee genieten ze extra van hun vrije dagen en kunnen ze heerlijk ontspannen. Zie je jouw team niet meer op kantoor? De geschenken van Happibox gaan zo door de brievenbus!

Ook je klanten zijn belangrijk voor je bedrijf. Vier jullie succesvolle samenwerking of nieuwe project daarom met een mooi geschenk. Een kerstpresentje voor klanten vind je in allerlei varianten, van theedoos tot filmcadeau. Of proost samen met de wijnen uit onze wijnbox! Dan heb je meteen een gezellig moment om het jaar mee af te sluiten.

Diverse opties

Van kerstboompje tot heerlijke chocola

De feestdagen zien er voor iedereen anders uit. De één pakt graag enorm uit met versiering of een meergangendiner, terwijl de ander graag op de bank kruipt met een kop thee of iets lekkers. Maak jouw personeel daarom blij met een kerstcadeau in de vorm van een theepakket, kerstboombox of chocoladegeschenk. Of kies voor een leuke cadeaubon, dat is altijd een schot in de roos! Veel bakliefhebbers in jouw team? Geef ze dan een oliebollenmix of een pakket om zelf koekjes mee te bakken. 

Doe het zelf

Kies jouw unieke kerstcadeau voor werknemers

Toch liever een ander kerstcadeau voor jouw personeel? Bij Happibox is er alle ruimte voor jouw toffe, originele of ludieke ideeën. Wij staan (bijna) nergens van te kijken. Stel bijvoorbeeld een pakket samen met meerdere kleine cadeaus, zodat er voor iedereen wat leuks in zit. Of creëer je eigen spel, relaxpakket of luxe borrelbox. Kijk voor meer inspiratie ook eens naar recent werk dat wij voor andere bedrijven hebben gedaan. Ook denken wij natuurlijk graag met je mee. Samen komen we tot een unieke verrassing!

Niets te gek

Kerstcadeau personeel: je vindt het bij Happibox!

Een kerstcadeau voor werknemers of kerstpresentje voor klanten stuur je graag in je eigen stijl. Dat kan! Personaliseer jouw Happibox met een eigen verpakking, logo en boodschap. Bij ons heb je keuze uit veel verschillende standaard concepten of stel je jouw eigen pakket samen. Zo vind je altijd iets wat bij jouw team past. Heb je een vraag of speciale wens? Neem dan gerust contact met ons op. Jouw werknemers zijn straks helemaal happi met hun kerstcadeau!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Kerstboxen?