Dag van de Leraar cadeau

Happi Dag van de Leraar

Dag van de Leraar attentie personeel

5 oktober! Jouw leraren zetten zich dagelijks met ontzettend veel toewijding in. De Dag van de Leraar is een perfecte gelegenheid om hen te bedanken! Met de speciale lerarengeschenken van Happibox kun je jouw personeel een bijzonder cadeau bezorgen. Zo laat je zien dat je aan hen denkt en hun onvermoeibare inzet waardeert. Een Dag van de Leraar cadeau kan in vele vormen komen. Denk aan een ontspanningspakket, een box gevuld met persoonlijk notitieboekje of een bakbox. We hebben een breed scala aan opties. Heb je zelf een idee? Ook dat is mogelijk. We denken graag met je mee om de perfecte verrassing te vinden.

Kerst filmboxKerst Filmbox - De Kerst filmbox is gevuld met 2 soorten Doritos Bits en een Pahté Thuis bon voor een film naar keuze.Bekijk boxvanaf:€9.50per boxChoco Or Tea boxChoco Or Tea box - De Choco Or Tea box is gevuld met Rousseau Chocolade & 12 zakjes Or Tea.Bekijk boxvanaf:€14.25per boxkerst relaxboxKerst relaxbox - De Kerst relaxbox is gevuld met diverse Kneipp producten.Bekijk boxvanaf:€10.25per box
Bekijk alle Dag van de Leraar boxen
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank
Origineel pakketje

Het leukste cadeau voor de Dag van de Leraar

De Dag van de Leraar is een jaarlijks terugkerende viering waarop leraren wereldwijd worden geëerd en gewaardeerd voor hun inzet en toewijding. Het is een dag om het belang van onderwijs te benadrukken en bewustzijn te creëren over de cruciale rol die leraren spelen in het vormen van de toekomst. Verschillende activiteiten en initiatieven worden georganiseerd om leraren te bedanken en te erkennen voor hun waardevolle bijdrage aan de samenleving.

Een mooi moment om alle medewerkers in de school-sector eens in het zonnetje te zetten. Geef ze een gepersonaliseerd geschenk op naam en sta écht stil bij de desbetreffende persoon! Verras ze bijvoorbeeld met een Tony's Chocolonely bedanktbox.

Diverse opties

Van een ontspannende filmbox tot leuk theecadeau

Elk team is verschillend. Bij Happibox vind je daarom een ruim aanbod aan geschenken. Hebben jouw werknemers een drukke tijd achter de rug? Verras ze dan met een relaxbox en gun ze een relaxmomentje.

Houden ze van spelletjes? Bij Happibox kun je een compleet eigen spel bedenken en daar helpen we je graag bij!

Heb jij een divers team en vind je het lastig om het perfecte Dag van de Leraar cadeau te kiezen? Met een leuk theepakket, chocoladecadeau of filmbox heeft iedereen een fijne avond!

Doe het zelf

Personaliseer erop los

Zoek jij een nóg origineler Dag van de Leraar cadeau? Verzin dan jouw eigen happibox! Naast ons ruime aanbod aan standaard concepten heb je namelijk ook de mogelijkheid om je eigen geschenk vorm te geven. Van een gepersonaliseerd boekje tot een luxe borrelbox of cadeaubon. Geen idee is ons te vreemd! Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk ons recente werk om te zien hoe we werknemers van andere organisaties blij hebben gemaakt. Voor hulp, inspiratie of een offerte neem je eenvoudig contact met ons op.

Niets te gek

Dag van de Leraar cadeau: je vindt het bij Happibox!

Hoe vind je een cadeau voor Dag van de Leraar dat iedereen leuk vindt én de stijl heeft van jouw bedrijf? Nou, door bij Happibox te bestellen! In ons brede assortiment heb je ruime keuze aan leuke cadeaus, die je eenvoudig personaliseert met een eigen logo en tekst. Heb je zelf een tof idee? Ook daarvoor kun je terecht bij Happibox. Daarnaast ontzorgen wij jou tijdens de hele bestelling, van ontwerp tot bezorging op de deurmat. Maak jouw personeel happi met het leukste Dag van de Leraar cadeau!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Dag van de Leraar geschenken?