Wie is Yesty

Yesty is hét digitale Gift Card platform 

Yesty en Happibox slaan de handen ineen voor een compleet, origineel en persoonlijk cadeau. 

Met de Yesty Keuzekaart geef je een unieke, online gepersonaliseerde, branded experience met keuzevrijheid voor een Gift Card naar keuze. Kies uit bekende merken zoals, Bol.com, fonQ, De Bijenkorf, Zalando en vele anderen. Jouw klanten, medewerkers of relaties ontvangen zo altijd een passend cadeau, wat voor liefhebbers het ook zijn. 

Wil je weten uit welke cadeaukaarten je allemaal kunt kiezen? Klik hier voor het actuele aanbod.

Makkelijk en snel
Voor elke gelegenheid
Bezorgt een glimlach

Hoe werkt Yesty 

Voor de gever

1. Bepaal zelf het aantal Keuzekaarten en de waarde hiervan (Van €5,- tot €150,-)
2. Voeg digitaal een persoonlijke boodschap toe met afbeelding, video of animatie.
3. Verstuur de Keuzekaarten als brievenbuscadeau, toegevoegd aan een Happibox, of digitaal per e-mail op elk gewenst moment. 

Voor de ontvanger 

Na het scannen van de Gift Card Code in de Happibox of het klikken op de link in de e-mail, komt de ontvanger in een digitale beleving met een persoonlijke boodschap en afbeelding, video of animatie. Hier kan de ontvanger de digitale Yesty- of branded Keuzekaart ruilen voor een Gift Card naar wens. 

De voordelen van Yesty 

- Personalisatie en maatwerk mogelijkheden met o.a. een branded Keuzekaart.
- Eén giftcard partner en aanspreekpunt voor alle grote bekende merken eGift Cards.
- Rapportages voor grip op de status van alle bestellingen.
- Geen aanvullende kosten, je betaalt alleen voor de afgenomen Gift Card codes of eGift Cards.

Kijk voor alle voordelen op yesty.nl 

De Yesty Keuzekaart ‘Happi’ versturen 

Wil jij het grootste deel van je budget aan de Yesty Keuzekaart besteden, maar deze toch graag op een fysieke ‘Happi’ manier versturen? Dat kan met deze vouw envelop die je geheel naar eigen wens kunt vormgeven. 

Deze vouw envelop inclusief Yesty Keuzekaart is gepersonaliseerd op naam van de ontvanger en verrijkt met een persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen uit diverse envelop ontwerpen, dus deze verrassing is inzetbaar voor elke gelegenheid. 

Innovation Awards

Giftcard van het Jaar 2021-2022

Het heeft even op zich moeten laten wachten, maar de winnaars van de Giftcard van het jaar 2021/2022 zijn dan eindelijk bekend! Bekijk onderstaande video voor de overhandiging van de prijs aan Yesty!

Samenwerking

Hét perfecte eindejaarsgeschenk 

In samenwerking met Yesty heeft Happibox de Oliebollenbox ontwikkeld! 

Deze Happibox inclusief Yesty Keuzekaart is gevuld met de ingrediënten en een bijbehorend recept voor de lekkerste oliebollen. Na het scannen van de QR-code, komt de ontvanger in een digitale beleving met een persoonlijke boodschap en foto, video of animatie. Hierna kan de Yesty Keuzekaart worden geruild voor een Gift Card naar keuze. 

Oliebollenbox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde oliebollenbox! Een heerlijke verrassing om het nieuwe jaar mee in te luiden.