Sinterklaasattentie personeel

Happi Sinterklaas

Sinterklaas attentie personeel

Niks zo leuk als het feest van Sinterklaas! De schoen zetten, cadeautjes uitpakken én lekker smullen. Vier dit gezellige feest met een mooi sinterklaascadeau voor je werknemers. Zo zien ze dat je aan ze denkt en hun inzet waardeert. Ook je klanten verrassen? Kies dan voor één van onze Sinterklaas relatiegeschenken. Wie je ook wilt verblijden, bij Happibox vind je het perfecte cadeau. Van chocolade of bakpakket tot de mooiste gepersonaliseerde geschenken.

Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben
Origineel pakketje

Sinterklaasattentie personeel of Sinterklaas relatiegeschenken

Jouw werknemers voelen zich graag gewaardeerd. Voor hun inzet, mooie resultaten of betrokkenheid. Een sinterklaasattentie voor je personeel is dan een schot in de roos! In de aanloop naar 5 december of op pakjesavond zelf genieten zij samen met hun gezin van jouw cadeau. Een geweldige manier om de binding met jouw werknemers te versterken.

Daarnaast is Sinterklaas een leuke gelegenheid om de banden met je klanten aan te halen. Met één van onze Sinterklaas relatiegeschenken vier je jullie samenwerking en laat je zien dat je aan ze denkt. Geef je liever iets anders dan snoep? Kies dan voor een moviebox of stel een eigen pakket samen.

Diverse opties

Heerlijk Sinterklaas snoep: zo door de brievenbus!

Wie aan Sinterklaas denkt, denkt aan chocoladeletters. Hoe leuk is het dan als jouw personeel een sinterklaasattentie krijgt in de vorm van een gepersonaliseerde letter? Van een heerlijke Tony's Chocolonely letter tot prachtig versierde chocolade van Happy Truffel. Ook vind je een lekker pepernotenpakket in ons assortiment, speciaal voor de thuisbakkers. Voeg jouw eigen logo en boodschap toe om je cadeau persoonlijk te maken en breid je pakket eventueel uit met een Yesty-cadeaukaart. Zijn jouw werknemers geen snoepers? Met een theecadeau of filmbox komen ze de donkere dagen ook goed door.

Doe het zelf

Kies je eigen Sinterklaascadeau voor werknemers

Misschien zoek je nét even wat anders voor jouw personeel. Of heb je een heel tof idee voor een persoonlijk cadeau. Gelukkig kan je bij Happibox ook terecht voor zelf samengestelde pakketten. Zo hebben we met ons recent werk een heleboel werknemers blij gemaakt met unieke cadeaus! Van een gepersonaliseerd kwartet- of kaartspel tot luxe borrelbox of relaxpakket. Wil je jouw ideeën bespreken of heb je wat hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Niets te gek

Sinterklaas attentie personeel: je vindt het bij Happibox

Bij het uitzoeken van een sinterklaascadeau voor je werknemers is het niet alleen belangrijk dat je iets vindt wat iedereen leuk vindt, maar ook dat het past bij de uitstraling van jouw organisatie. Daarom heb je bij Happibox ruime keuze én de mogelijkheid om zelf iets moois samen te stellen. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Met welke sinterklaasattentie maak jij jouw personeel happi?

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Sintboxen?