Dag van de Bouw cadeau

Happi Dag van de Bouw

Dag van de Bouw attentie personeel

Jouw medewerkers werken dagelijks ontzettend hard. De Dag van de Bouw is hét uitgelezen moment om ze hiervoor te bedanken! Met de brievenbusgeschenken van Happibox krijgt jouw personeel een mooi geschenk op de deurmat. Zo zien ze dat je aan hen denkt en hun enorme inzet waardeert. Een Dag van de Bouw cadeau komt in allerlei vormen. Denk aan een BBQ-pakket, lekkere snack of tuinervaring. We hebben talloze opties. Zelf een idee? Ook dat kan, we denken graag met je mee.

Ijsbox Karvan CévitamIjsbox Karvan Cévitam - De ijsbox is gevuld met Karvan Cévitam ijsjes.Bekijk boxvanaf:€7.50per boxFocaccia feestje boxFocaccia feestje box - De focaccia feestje box is gevuld met een bakmix en gedroogde groenten/kruiden om een heerlijke focaccia mee te bakken.Bekijk boxvanaf:€12.75per boxGroei en bloeiboxGroei en bloeibox - De groei en bloei box is gevuld met een kweekset om eigen kruiden mee te kweken (Thee, kruiden of eetbare bloemen).Bekijk boxvanaf:€7.25per box
Bekijk alle Dag van de Bouw boxen
Bekijk volledig assortiment
Je gegevens worden AVG-proof verwerkt
Gepersonaliseerd op naam ontvanger
Bezorging bij medewerkers/klanten thuis
Referenties
Zij hebben hun collega’s met succes verwend

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben
Origineel pakketje

Het leukste cadeau voor de Dag van de Bouw

Zaterdag 17 juni 2023: De zestiende Dag van de Bouw! Bouw- en infrabedrijven stellen dan met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlands publiek. Jong en oud kan die dag komen ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations.

Een mooi moment om alle medewerkers in de bouw-sector eens in het zonnetje te zetten. Geef ze een gepersonaliseerd geschenk op naam en sta écht stil bij de desbetreffende persoon! Verras ze bijvoorbeeld met een Tony's Chocolonely bedanktbox.

Diverse opties

Van ontspannende thee tot leuk filmcadeau

Elk team is verschillend. Bij Happibox vind je daarom een ruim aanbod aan geschenken. Hebben jouw werknemers groene vingers? Overweeg dan een vrolijke bloemenbox of een pakket om zelf een bijenhotel te maken. Leuk om de tuin mee op te fleuren! Voor de bakliefhebbers zijn er verschillende pakketten waar zij zelf lekkere creaties mee maken, zoals cupcakes of Limburgse vlaaitjes. Heb jij een divers team en vind je het lastig om het perfecte Dag van de Bouw cadeau te kiezen? Met een leuk theepakket, chocoladecadeau of filmbox heeft iedereen een fijne avond!

Doe het zelf

Personaliseer erop los

Zoek jij een origineel Dag van de Bouw cadeau? Stel dan je eigen pakket samen! Naast ons ruime aanbod aan standaard concepten heb je namelijk ook de mogelijkheid om je eigen geschenk vorm te geven. Van een gepersonaliseerd ontspanningspakket tot een luxe borrelbox of cadeaubon. Geen idee is ons te vreemd! Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk ons recente werk om te zien hoe we werknemers van andere organisaties blij hebben gemaakt. Voor hulp, inspiratie of een offerte neem je eenvoudig contact met ons op.

Niets te gek

Dag van de Bouw cadeau: je vindt het bij Happibox!

Hoe vind je een cadeau voor Dag van de Bouw dat iedereen leuk vindt én de stijl heeft van jouw organisatie? Nou, door bij Happibox te bestellen! In ons brede assortiment heb je ruime keuze aan leuke cadeaus, die je eenvoudig personaliseert met een boodschap en eigen logo. Heb je zelf een tof idee? Ook daarvoor kun je terecht bij Happibox. Daarnaast ontzorgen wij jou tijdens de hele bestelling, van ontwerp tot bezorging. Maak jouw personeel happi met het leukste Dag van de Bouw cadeau!

Meer weten
over onze Happiboxen?
Benieuwd naar onze Happi Dag van de Bouw geschenken?