vanaf:
€18.95
Vorige HappiboxVolgende Happibox

vlaaienbox

Het concept

Maak kennis met onze vlaaienbox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde vlaaienbox! Een box om van te smullen!

Deze Happibox is gevuld met ambachtelijke bakkersingrediënten om de lekkerste Limburgse vlaaitjes mee te bakken. Je hoeft zelf alleen maar (vers) fruit naar keuze toe te voegen.

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met Yesty cadeaukaart of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

In samenwerking met Artvlaai.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Diverse ingrediënten voor 4 mini vlaaitjes van Artvlaai
Optioneel:
- Yesty Keuzecadeaukaart
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise! QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
Aantal
Prijs per stuk
€ 24,50

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 9% BTW

Vlaaienbox

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Vlaaienbox?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Artvlaai

Duurzaamheid

De zelfbakpakketten van Artvlaai worden duurzaam geproduceerd, verpakt en verstuurd. Het gebruikte papier is namelijk gerecycled. De zelfbakpakketten worden ingepakt door kanjers met een afstand tot de arbeidsmarkt waardoor ze duurzaam inzetbaar zijn. Ook kiezen we bewust voor de brievenbus om zo te profiteren van een brede logistieke stroom met een optimale CO2-footprint. We maken geen gebruik van pakketdiensten. We gebruiken natuurlijke bakkersingrediënten zonder conserveringsmiddelen. Omdat de ambachtelijke bakkersingrediënten op maat zijn verpakt is er geen verspilling en hoeft er dus niks weggegooid te worden. Dit zorgt ervoor dat onze Limburgse (art)vlaai nét iets beter smaakt!

capture the moment
with a happibox
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Compact, origineel en persoonlijk!