Vorige HappiboxVolgende Happibox

vlaaienbox

Het concept

Maak kennis met onze vlaaienbox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde vlaaienbox! Een box om van te smullen!

Deze Happibox is gevuld met ambachtelijke ingrediënten om de lekkerste Limburgse vlaaitjes mee te bakken. Je hoeft zelf alleen nog maar een fruitsoort(en) naar keuze toe te voegen! 

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met Yesty cadeaukaart of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

In samenwerking met Artvlaai.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Diverse ingrediënten voor 4 mini vlaaitjes van Artvlaai
Optioneel:
- Yesty Keuzecadeaukaart
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise! QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
Aantal
Prijs per stuk
€ 20,00

Prijs is inclusief bezorging en exclusief 9% BTW

Vlaaienbox

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Vlaaienbox?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

capture the moment
with a happibox
Referenties

Dit zijn al hele
happi mensen

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben