vanaf:
€7.50
Vorige HappiboxVolgende Happibox

Agroposta ijsbox

Het concept

Maak kennis met onze Agroposta ijsbox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde Agroposta ijsbox! Een box om de zomer mee te vieren.

Bij Agropošta, maken ze natuurlijke (biologische) limonadesiroop op basis van planten, kruiden en vers fruit. Daar hebben zen u een ijs-variant van gemaakt. Verantwoord genieten dus!

Deze Happibox is gevuld met Agroposta fruitijsjes! Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met keuze cadeaubon of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

Keuze uit:
- 4 stuks Agroposta ijsjes
(8 stuks ook mogelijk tegen meerprijs van €2,50)

Optioneel:
- Keuze cadeaubon
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise! QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 12,95

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 9% BTW - Uitgaande van 4 stuks

Agroposta ijsbox

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Agroposta ijsbox?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

capture the moment
with a happibox
share a
happi moment
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Compact, origineel en persoonlijk!