capture the moment
met een bakbox

Het concept

Maak kennis met onze bakbox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde bakbox! Een box om heerlijke cupcakes mee te bakken.

Deze Happibox is gevuld met een cupcakemix en 5 verschillende soorten sprinkles. Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met een Yesty cadeaukaart.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Cupcakemix
- 5 verschillende soorten sprinkles
- Receptenkaart
- Optioneel: Yesty cadeaukaart

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 15,00

Prijs is inclusief bezorging en exclusief 9% BTW

Optioneel

Extra optie:
Winactie

Bij deze bakbox bieden we geheel gratis een een extra optie aan om een winactie aan de mailing te koppelen. 

Onder iedere 100 ontvangers verloten we een “Heel Holland Bakt boek”. De ontvangers kunnen aan deze actie meedoen door een foto te maken van hun bakkunsten en deze op sociale media te plaatsen. Hier taggen ze vervolgens jouw organisatie en Happibox in. Aan de hand van de deelnemende foto’s worden door jouw de winnaar(s) gekozen.

Chocolatebox

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de bakbox?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

capture the moment
with a happibox
share a
happi moment
Referenties

Dit zijn al hele
happi mensen

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts