vanaf:
€11.95
Vorige HappiboxVolgende Happibox

rousseau sintkopjes box

Het concept

Maak kennis met onze Rousseau Sintkopjes box

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde Rousseau Sinterklaaskopjes box! Een box om Sinterklaas mee te vieren.

Deze Happibox is gevuld met een overheerlijke ambachtelijke Sinterklaaskopjes van Rousseau Chocolade volgens familierecept sinds 1969!

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met keuze cadeaubon  of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

-Sinterklaaskopjes van Rousseau Chocolade

Optioneel:
- Keuze cadeaubon
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise! QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 17,95

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 9% BTW

Rousseau Sinterklaaskopjes box

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Rousseau Sinterklaaskopjes box?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Rousseau Chocolade

Duurzaamheid

Rousseau Chocolade maakt al sinds 1969 overheerlijke chocolade producten volgens het geheime familie-recept. De chocolade die in de chocoladefabriek in Sittard wordt verwerkt, is gemaakt van kwaliteitscacao die wordt geproduceerd door cacaoboeren die deel uitmaken van Cocoa Horizons. Dit duurzaamheidsprogramma van chocoladeleverancier Barry Callebaut uit België maakt het mogelijk dat de leefomstandigheden van de Afrikaanse cacaoboeren en hun families verbeteren én dat jij van eerlijke chocolade kunt genieten.

Lees meer op www.rousseau.nl/duurzaamheid

capture the moment
with a happibox
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Happibox levert leuke gepersonaliseerde presentjes, waarmee je medewerkers op een speciale en persoonlijke manier kunt verassen. Je wordt volledig ontzorgt en de communicatie loopt vlekkeloos. Zeker een aanrader dus!

Ellen van de Ven

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben