vanaf:
€10.95
Vorige HappiboxVolgende Happibox

Adventkalender box

Het concept

Maak kennis met onze adventkalender box

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde adventkalender box! Hét eindejaarsgeschenk van dit jaar en perfect om de feestdagen mee te vieren.

Geïnspireerd op de klassieke adventkalender, maar met een unieke twist. Open op 4 momenten een vakje en ontdek kleine geluksmomentjes die naar een uniek eind-cadeau leiden. In drie vakjes vind je een klein presentje om je dag op te fleuren. Achter het vierde vakje? De keuzecadeaukaart! Aftellen was nog nooit zo leuk.

Standaard is de aftelbox gevuld met onderstaande 4 producten. Deze zijn naar aan te passen indien gewenst!

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met keuze cadeaubon of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- 24 ice mocktail ijs (wintereditie)
- 3x Tiny Tony's Chocolonely
- Warmtepad voorzien van eigen logo
- Keuze cadeaubon


Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 17,95

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 21% btw ( de waarde van de keuzecadeaukaart is zelf te bepalen en zit niet verwerkt in bovenstaande prijzen)

Adventkalender box

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de adventkalender box?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

capture the moment
with a happibox
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Compact, origineel en persoonlijk!

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts