vanaf:
€5.95
Vorige HappiboxVolgende Happibox

warmtepad box

Het concept

Maak kennis met onze warmtepad box

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde warmtepad box! Een klein maar fijn doosje gevuld met een herbruikbare handwarmer voorzien van jouw eigen logo. Perfect voor de koude winterdagen.

Perfect als cadeauverpakking in combinatie met een keuze cadeaubon die wordt meegeprint in de bodem van de box. De box natuurlijk ook zonder cadeaubon te versturen als leuke Kerstattentie.

"Jij laat ons nooit in de kou staan, Natalie!"

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met Keuze cadeaukaart of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Warmtepad (voorzien van eigen logo)

Optioneel:
- Keuze cadeaubon
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise! QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 12,50

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief BTW

Warmtepad box

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de warmtepad box?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

capture the moment
with a happibox
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Compact, origineel en persoonlijk!

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts