vanaf:
€2.50
Vorige HappiboxVolgende Happibox

cadeau envelop

Het concept

Maak kennis met onze cadeau envelop

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde cadeau envelop! Een vouw envelop om kerst mee te vieren.

Wil je geen gevulde Happibox maar een cadeaubon naar jouw medewerkers/klanten sturen? Doe dit dan op een persoonlijke manier met deze gepersonaliseerde vouwenvelop in combinatie met een keuze cadeaubon! We printen een QR-code mee in de envelop. De ontvanger scant de code of gaat naar de website en komt in een branded omgeving van jouw organisatie terecht. Vervolgens kiest de ontvanger hier zelf een cadeaubon naar keuze uit! Kies uit bekende merken zoals, Bol.com, fonQ, De Bijenkorf, Zalando en vele anderen. 

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij!

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Gepersonaliseerde vouwenvelop
- Keuze cadeaubon

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 4,95

Prijs is de cadeau envelop inclusief sealen en bezorging (zonder waarde cadeaubon) en exclusief 21% BTW

cadeau envelop

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de cadeau envelop?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

capture the moment
with a happibox
share a
happi moment
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Compact, origineel en persoonlijk!

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank