vanaf:
€4.75
Vorige HappiboxVolgende Happibox

kerst soep cadeau envelop

Het concept

Maak kennis met onze Kerst soep cadeau envelop

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde cadeau envelop! Een vouwenvelop om kerst mee te vieren. In de vouwenvelop zit een zakje met basis ingrediënten om jouw eigen Kerst kliekjes soep of Glühwein mee te maken! Een extraatje dat de beleving compleet maakt!

Wil je geen gevulde Happibox maar een cadeaubon naar jouw medewerkers/klanten sturen? Doe dit dan op een persoonlijke manier met deze gepersonaliseerde vouwenvelop in combinatie met een keuze cadeaubon! We printen een QR-code mee in de envelop. De ontvanger scant de code of gaat naar de website en komt in een branded omgeving van jouw organisatie terecht. Vervolgens kiest de ontvanger hier zelf een cadeaubon naar keuze uit! Kies uit bekende merken zoals, Bol.com, fonQ, De Bijenkorf, Zalando en vele anderen. 

Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij!

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Gepersonaliseerde vouwenvelop
- Zakje met basis ingrediënten om jouw eigen Kerst kliekjes soep of Glühwein mee te maken
- Keuze cadeaubon

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 8,50

Prijs is de cadeau envelop inclusief sealen en bezorging (zonder waarde cadeaubon) en exclusief 21% BTW

Kerst thee cadeau envelop

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Kerst soep cadeau envelop?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Pineut

Duurzaamheid

Alle producten van Pineut zijn lekkere en sociaal inclusieve zelfmaak (DIY) cadeaus. Voor jezelf, of een ander. Om samen van te genieten. Lekker verrassend én handig. Je zet met Pineut met veel gemak de lekkerste hapjes en drankjes op tafel.

Het Pineut Productiehuis
Wij geloven dat goed en bevredigend werk hebben, de basis is van een zelfstandiger, leuker en beter leven. Helaas blijven nog steeds teveel mensen achter. Mensen kunnen niet meedoen. Waardoor verschillen tussen arm en rijk, ontwikkeld en onderontwikkeld groter worden.

Met onze producten willen we het verschil maken. Door te werken met mensen die de samenleving -met een beetje extra aandacht- veel te bieden hebben. De producten van Pineut worden grotendeels binnen onze sociale werkplaats gemaakt, door mensen die we op deze manier terugbrengen naar de arbeidsmarkt. Ieder heeft zijn talent. Zij zetten onze natuurlijke ingrediënten om tot een smaakvolle neut, verpakt in een stijlvolle fles of flacon. 

Onze ingrediënten
We besteden tijd en zorg aan het selecteren van de juiste leveranciers. Zo kiezen we bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren, geven we de voorkeur aan een korte, transparante keten met een leefbaar loon, eerlijke prijs, voor de boer. In 2021 kochten we 21% van onze ingrediënten in bij impactpartners. In 2022 willen we dit weer flink laten groeien.

capture the moment
with a happibox
share a
happi moment
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts