Zorggroep bakbox - Dag van de Zorg

De Zorggroep - bakbox!

De Zorggroep verraste hun zorgtoppers op de Dag van de Zorg 2023 met een eigen versie van onze bakbox! Ze gingen aan de slag met fotografie en zorgden voor een geheel eigen en uniek ontwerp, hoe gaaf is dat? De bakbox is gevuld met een ambachtelijke bakmix en sprinkles om +- 18 cupcakes mee te bakken.

"Het is zoeken naar woorden om uit te drukken hoe blij we met jou zijn. Want op alle waardering in woorden om te zetten, dat past niet in dit vakje. Wat zijn er het afgelopen jaar weer bergen werk verzet. En wat zijn we blij met jou en jouw inzet! 

Nu is het alweer bijna 12 mei: de Dag van de Zorg. Een dag waarop we extra onze waardering willen laten zien voor jou en jouw werk in de zorg. We willen je laten weten: we zien jou en wij horen jou!"

Het ingrediënt voor de beste zorg, dat ben jij!

Om deze box nog specialer te maken is er een winactie toegevoegd! Door een leuke bakfoto in te sturen maken alle medewerkers kans op één van de Heel Holland Bakt boeken! 

"De vrolijke foto's van je collega's en vrijwilligers op deze bakbox hebben je vast geïnspireerd! Kun jij dit ook? Of nog beter zelfs? Maak dan een ludieke bak- of cupcakefoto en deel je foto om kans te maken op een prijs. We verloten maar liefst 10 boeken en meedoen kan tot en met 2 juli!"

Wil jij ook een bakbox naar jouw medewerkers sturen? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.