Het kookpunt blog

@hetkookpuntblog ontving een aantal van onze producten om hier vervolgens een mening over te geven! Wat Hannie van Happibox vond? Dat lees je hier!

"Op de website happibox.nl is veel informatie te vinden over allerlei producten die door de mensen die achter deze site zitten, geleverd kunnen worden. Denk daarbij aan gepersonaliseerde geschenken die als brievenbuspakje geleverd worden. De keuze die hier te vinden is, is ongekend groot. Je kunt denken aan relatiegeschenken of aan cadeaus die door een werkgever verstuurd worden als persoonlijk bedankje om waardering te laten blijken. En natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om deze originele producten bij iemand thuis te laten bezorgen.

De opzet van deze firma, die in Roermond gevestigd is, is heel idealistisch. Ze maken gebruik van 100 % groene stroom en het afvalpapier wordt gerecycled. Zo wordt er dus veel nadruk gelegd op duurzaamheid. Ook wordt er gedoneerd aan goede doelen. Het streven is: mensen door middel van Happibox ‘echt happi’ te maken. Verder is het aanbod haast onbegrensd en er is van alles mogelijk om het geschenk nog persoonlijker te maken, denk bijvoorbeeld aan een QR-code met een persoonlijke videoboodschap van de gulle gever.

Ik kreeg de kans om de vlaaienbox van Happibox te testen. Deze vlaaienboxen worden gemaakt in samenwerking met Artvlaai. Wat een verrassing was het kleurrijke pakketje met een persoonlijke boodschap op de verpakking. Dat alleen al was een reden om blij van te worden en snel aan te slag te gaan met het verwerken van de inhoud. In het pakketje waren de volgende ambachtelijke ingrediënten te vinden:

• het deeg
• de banketbakkersroom (in poedervorm, alleen water toevoegen en kloppen)
• gelei (alleen verwarmen)
• witte vlokken
• 4 bakvormpjes
• kneedfolie
• een uitgebreide handleiding met alle instructies en begeleidende foto’s.

Verder werden alle benodigdheden, zoals deegroller, beslagkom, mixer en kwastje vermeld, zodat je meteen alles klaar kunt leggen, voordat je gaat beginnen. Alleen het verse fruit moet je zelf  toevoegen en eventueel wat slagroom. De werkwijze is simpel uit te voeren. De stap-voor-stap beschrijving zorgt ervoor dat het proces moeiteloos verloopt. Mislukken is geen optie. Als je precies de acht stappen achtereenvolgens uitvoert, is succes verzekerd. Na drie kwartier had ik vier aantrekkelijke vlaaitjes gemaakt die me het water in de mond lieten lopen. En toen kwam natuurlijk het moment van de waarheid: waren de vlaaitjes zo heerlijk als ze eruitzagen? Dat bleek inderdaad zo te zijn. Ze smaakten heerlijk vers en ambachtelijk, wel wat zoet, maar een guilty pleasure kan op zijn tijd een heerlijk genotsmomentje zijn. En daar was hier zeker sprake van.

Neem zelf eens een kijkje op deze website en laat je verrassen door het uitgebreide en unieke aanbod. Happibox is zeker een aanrader te noemen in de zoektocht naar originele en persoonlijke cadeautjes. Hiermee kun je als relatie voor de dag komen en zeker de show stelen!

Geniet ervan!
Hannie van Grol

Datum: 08-06-22