Inhaakkalender augustus

Zomerse inhakers met Happibox: Augustus editie!

Het is weer die tijd van de maand waarop we onze creativiteit de vrije loop laten en jullie gedachtes binnentreden met de enige echte Happibox-inhaakkalender! 

Stel je voor: het is augustus, de zon schijnt, de ijsjes smelten sneller dan je ze kunt eten en er is een heleboel om naar uit te kijken. Of je nu je voeten in het zand wilt begraven, een avontuur in de wildernis wilt beleven of gewoon wilt ontspannen in je achtertuin.

Dus, trek die zonnebril maar vast over je neus, want we gaan je verrassen met ideeën, suggesties en een hoop leuke Happiboxen!

Wat dacht je van een ijsbox om de vakantiegangers in de bouwvak veel plezier te wensen of een Happy Truffel box op "Hartjesdag"! 

"Je bent perfect zoals je bent" is een perfecte boodschap om tijdens de Pride te versturen. Want van een regenboog aan dankbaarheid wordt iedereen happi! #YOUAREINCLUDED

Een gepersonaliseerde vouwenvelop!

Wil je geen gevulde box versturen maar wel een leuke boodschap overbrengen? We bieden ook gepersonaliseerde vouwenveloppen aan. 

Deze vouwenveloppen zitten boordevol zomerse vreugde en zijn perfect voor het sturen van een glimlach naar jouw medewerkers. Wat dacht je van een envelop met heerlijk zakje smoothie mix om te gebruiken op een zomerse dag?

Maar dat is nog niet alles. Heb je wat meer budget? We hebben een extra mogelijkheid die je vouwenvelop naar een hoger niveau tilt - namelijk een keuzecadeaukaart! Het beste van alles is dat de ontvanger deze cadeaukaart zelf kan inwisselen voor en bon naar keuze! Van Zalando en Wehkamp tot en met Bol.com.

Dus, of je nu gaat voor een gevulde box of een compacte charme van onze vouwenveloppen, wij hebben de perfecte optie voor elke gelegenheid en elk budget.

Bekijk alle cadeau enveloppen hier!