Inhaakkalender September

Verras en verbind in September!

Met de nazomer bijna in aantocht is het tijd om onze blik te richten op de prachtige maand september - een maand vol bijzondere dagen en onvergetelijke momenten.

September is niet alleen een tijd van verandering qua weer, maar ook een tijd van erkenning, dankbaarheid en duurzaamheid. Het is de perfecte tijd om je medewerkers of klanten te verrassen en hen te laten weten hoeveel je ze waardeert. 

Of het nu gaat om het vieren van Duurzame Dinsdag met een no waste groentesoep, het stimuleren van de vreugde tijdens de Week van het Werkgeluk met een sokkenbox of het tonen van je dankbaarheid op de Nationale Bedankdag met een Tony's Chocohart box, er is altijd een goede reden om een Happibox te versturen.

Dag van de Thuiszorg - 27 september!

En nu, tromgeroffel alsjeblieft... voor een unieke Happibox! Speciaal voor de zorgsector hebben we een gerichte en originele traktatie bedacht: de Zorgmemory box

Deze box is gevuld met 18 chocolaatjes, voorzien van een zorgthema waar je ook nog eens memory mee kan spelen. 

Dus, wil je een origineel 'dankjewel' zeggen op de Dag van de Thuiszorg? Stuur een Zorg Memorybox en zorg voor een onvergetelijk moment van plezier en zoete verrassingen!

PS: Wist je dat deze box ook heel geschikt is voor de Dag van de Mantelzorg? Dit vieren we op 10 november!

*Alle prijzen zijn ALL-IN per persoon inclusief portokosten & exclusief BTW.