Kweek je eigen sla met de groentepost box!

Jouw eigen sla kweken, hoe tof is dat?

Ontdek onze nieuwste samenwerking met Groentepost! Geef, groei & geniet!

Geef: een gezond & vitaal geschenk. Met Groentepost stimuleer én bevorder je de gezondheid van iedere medewerker of relatie. Met het geven van de Healthy seedbox doneer je rechtstreeks 0,50 euro aan Make-A-Wish Nederland! 

Groei: Laat jouw medewerkers en zakenrelaties letterlijk groeien. Scan de QR-code in de box en schrijf je in voor de groeimail van Teler Giel en krijg precies op het juiste moment tips in de mailbox. 

Geniet: van je eigen gekweekte producten en ontvang op het juiste moment een gezond recept met de groeimail om te genieten van jouw creatie.  

Make A Wish Nederland
Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. 

Om de liefste wensen te vervullen aan ernstige, of soms levensbedreigend zieke kinderen. Groentepost doneert per zakelijk verkochte box standaard een vast bedrag van €0,50 cent aan Make-A-Wish Nederland.