Mini Sint- & Kerstboxen!

Happibox lanceert: Magische mini brievenbus boxen voor Sinterklaas en Kerst!

De feestdagen zijn in aantocht en Happibox is er om de magie van Sinterklaas en Kerst naar de brievenbus van je medewerkers en klanten te brengen!

Met onze nieuwe mini brievenbus boxen brengen we een vleugje warmte en dankbaarheid naar iedereen, ongeacht het budget. Maar dat is nog niet alles! Deze mini boxen dienen ook als de perfecte verpakking voor keuzecadeaubonnen, waardoor ze een geschenk op zich worden.

Wil jij tijdens de feestdagen jouw medewerkers/klanten een cadeaukaart geven waarbij ze zelf kunnen kiezen uit 200+ merken? Kies dan voor de keuze cadeaukaart. Wij printen hem voor jou mee in één van onze Happiboxen en de ontvanger ruilt hem zelf in voor een cadeaubon naar keuze. 

Daarnaast is deze box een leuk extratje om jouw medewerkers/klanten te bedanken tijdens de feestdagen. Je kunt de boxen geheel door ons laten verzorgen en versturen, ze vallen dan bij de ontvangers op de deurmat. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de boxen zelf fysiek te overhandigen. In dat geval kun je een Mini Sint- of Kerstbox al cadeau doen voor €4,95 pp*!

Je kiest zelf welke in houd je in jouw box wilt hebben! Ga je voor pepernoten, Tiny Tony's, mini Kerstboom, winterthee, chocoladeletter, chocolademunten of zelf nog een ander idee? Het kan allemaal!

Bekijk hier de mini Sinterklaasbox en mini Kerstbox!

*Prijs per stuk bij afname van 5000 stuks en verzending van de gehele order naar 1 afleveradres.