Paaseieren zoeken!

Uniek, origineel paasgeschenk: choco memory spel!

Wanneer je aan Pasen denkt, dan denk je aan eieren zoeken. Dat kan – heel origineel – met een uniek paasgeschenk: een chocolade memory spel! Dit spel is een geweldige verrassing voor jouw medewerkers en relaties rond de Paasdagen. Niet alleen door de vorm van deze chocolade traktatie. Maar ook omdat de doos waar het spel in zit, geheel gepersonaliseerd kan worden. Met de (voor)naam van de ontvanger erop gedrukt! Dat maakt dit cadeau een uniek, origineel paasgeschenk. Vrolijk, kleurrijk en lekker. Voor elke sector. Van de zorg tot het onderwijs. Van uitzendbureaus en horeca tot winkelketens en callcenters. En voor elke doelgroep. Medewerkers, klanten, prospects, vrijwilligers, studenten, gasten. Geef een écht gepersonaliseerd cadeau voor Pasen!

Dit originele Paascadeau is er uiteraard in een algemene uitvoering. Dat klinkt misschien een beetje saai, maar dat is het zeker niet. Want ook dit Paasgeschenk is superleuk om te krijgen. Met namen op de memorydoos zoals Topper en Kanjer. Dat motiveert jouw medewerkers en laat je klanten stralen! Maar hoe leuk is het als de ontvanger zijn of haar eigen naam op de doos ziet staan? Dat maakt dit Paasgeschenk pas echt uniek en origineel. Happibox regelt het allemaal. De gehele personalisatie en ook de verzending van de Paasgeschenken als je dat wilt. Appeltje (paas)eitje!

 

Een uniek en origineel paasgeschenk zoals dit memory spel is alleen te bestellen voor de Paasdagen. Wees er dus snel bij. Want je kunt deze cadeaus nog t/m 22 februari a.s. bestellen! Dan zorgen wij ervoor dat alles op tijd besteld, bedrukt en afgeleverd wordt.

Prijzen: 

  • 250 stuks: € 14,50
  • 500 stuks: € 11,95
  • 1000 stuks: € 10,95
  • 2500 stuks: € 9,95
  • 5000 stuks:  €9,50
  • 10000 stuks: €8,95

 

*Prijs is inclusief personalisatie, bezorging door post.nl middels 24 uurs post en exclusief 9% BTW