Van zorgzame Proteion held tot sokkenmodel!

Proteion sokkenbox - Dag van de Zorg 2023!

De Dag van de Zorg 2023 was een groot succes was dankzij onze leuke mailing voor Proteion. Ter ere van deze speciale dag hebben we bij Happibox een gepersonaliseerde mailing mogen verzorgen waarbij alle zorgmedewerkers van Proteion een verrassende Happibox thuis op de deurmat kregen: een sokkenbox met echte Proteion sokken!

Maar dat was niet alles. Proteion lanceerde een spannende winactie waarbij de zorgmedewerkers van Proteion kans maakten op Pathé Thuis bioscoopbonnen. Om mee te doen, moesten ze simpelweg een leuke foto insturen met hun nieuwe Proteion sokken aan.

We zijn overweldigd door de respons en de creativiteit van alle deelnemers. Enorm veel leuke & creatieve foto's kwamen voorbij! Het is duidelijk dat de Proteion zorgmedewerkers niet alleen geweldige zorgverleners zijn, maar ook veel plezier hebben gehad met deze actie.

Bekijk hieronder enkele van onze favoriete inzendingen!

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen en gefeliciteerd aan de gelukkige winnaars van de Pathé Thuis bioscoopbonnen! 

Wil jij ook jouw eigen sokken ontwerpen en deze naar jouw medewerkers of klanten sturen? Dat kan! Check hier snel de prijzen of neem contact met ons op.