Wens jouw studenten een fijne zomervakantie!

Wens jouw studenten een fijne zomervakantie!

Wanneer de zomervakantie voor de deur staat is de gemiddelde student stiekem wel opgelucht en blij! Wat is er nu leuker dan ze in deze blijdschap steunen en ze een fijne zomervakantie te wensen met een leuk cadeautje thuis op de deurmat.

Dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Een geschenk waarbij de student/scholier centraal staat. Stuur ze een Happibox toe met een originele inhoud die aansluit bij de zomer. Zo sluiten ze het jaar met een goed gevoel af en voelen ze zich gewaardeerd.

Waar maak je zo’n student nu blij mee? Nou…ten eerste gaat het om de boodschap! Door ze te bedanken op een persoonlijke wijze voor het afgelopen jaar en veel plezier toe te wensen geef je ze een goed gevoel.

Naast het verrassen van studenten aan het einde van het schooljaar zijn er ook diverse andere momenten waarop een klein cadeautje een meerwaarde kan zijn. Bijvoorbeeld: ter voorbereiding op een schoolreisje, na de examens, voor een open dag etc.

Dus hoe zet jij jouw studenten/scholieren (en medewerkers) in het zonnetje dit jaar?
Klik hier voor een aantal voorbeelden!

Vragen of interesse? Neem contact met ons op! Zelf een ander idee? Laat het ons dan weten en we starten samen een maatwerk project op!

TIP: vergeet natuurlijk ook de medewerkers niet! Zonder hen was het schooljaar geen succes geweest! Bedank ze dus op deze wijze voor hun inzet.

-

Datum: 29-03-22