vanaf:
€10.25
Vorige HappiboxVolgende Happibox

kerst relaxbox

Het concept

Maak kennis met onze Kerstvariant van de relaxbox

Verras jouw medewerkers/klanten met een gepersonaliseerde relaxbox in Kerststijl! Een box om lekker mee te ontspannen aan het einde van het jaar.

Deze Happibox is gevuld met diverse relaxproducten van Kneipp. Een perfect eindejaarsgeschenk! Het enige wat je hoeft te doen is een logo, persoonlijke tekst en NAW-gegevens van de ontvangers aan te leveren. De rest doen wij! Indien gewenst is deze box uit te breiden met keuze cadeaubon of een persoonlijke videobeleving met Surprise! QR-code.

Oplage

Vanaf 100 stuks

Inhoud

- Kneipp bruistablet
- 3 soorten douchegel
Optioneel:
- Keuze cadeaubon
- Een persoonlijke videobeleving met een Surprise!  QR-code

Meer weten?

Neem contact met ons op of:

Vraag een offerte aan
Aantal
Prijs per stuk
100
250
500
1000
2500
5000
Aantal
Prijs per stuk
€ 15,00

Prijs is inclusief bezorging op de deurmat bij ontvangers thuis per 24 uurs via post.nl en exclusief 21% BTW

Kerst relaxbox

Standaard product of maatwerk?

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een passend geschenk voor jouw medewerkers of klanten vaak tijdrovend is. Om dit een stuk eenvoudiger te maken hebben we een aantal standaard concepten bedacht, inzetbaar op diverse feestelijke momenten. Deze worden uiteraard volledig gepersonaliseerd naar wens.

Mocht je toch op zoek zijn naar een maatwerk product, dan is dit mogelijk. We denken graag aan de hand van jouw input met je mee en samen komen we tot een unieke verrassing!

Product aanvragen

Wil je een offerte voor de Kerst relaxbox?

Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Kneipp

Duurzaamheid

Kneipp® geeft hoge prioriteit aan duurzaamheid. Met haar Sustainability taskforce stelt het merk ambitieuze doelen die continu getoetst worden. De strategie richt zich op: 

Een duurzame productie: met maatregelen om het watergebruik, stroomgebruik en de Co2-uitstoot tot een minimum te realiseren. Kneipp gebruikt bijvoorbeeld stroom op basis van waterkracht en heeft een energie-efficiënt ventilatiesysteem. 

Duurzame verpakkingen: Kneipp heeft ambitieuze doelstellingen voor vermindering en verduurzaming van verpakkingsmateriaal. Alle kunststof verpakkingen gaan over naar gerecycled kunststof en worden uiteindelijk vervangen door nog duurzamere plasticvrije alternatieven*. Ook het papier wordt vervangen door bleekvrije en boomvrije alternatieven. 

* Om een voorbeeld te geven. Kneipp past sinds 2020 geen plastic vensters meer toe in de geschenksets. Ook de Kneipp geurstokjes zijn binnenkort in verpakkingen zonder plastic vensters verkrijgbaar. 

Duurzame ingrediënten: Kneipp geeft de voorkeur aan lokale grondstoffen (uit Duitsland en Europa) en hanteert strenge inkooprichtlijnen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en het in stand houden van de ecologische omgeving. Kneipp ondersteunt daarnaast diverse fair trade projecten en is partner van het WWF. 

Sebastian Kneipp: “Nature has provided us generously with everything we need to remain in good health.” 

capture the moment
with a happibox
Referenties
Dit zijn al hele
happi mensen

Fijne samenwerking en goede service! Happibox denkt met je mee. De gepersonaliseerde bakbox om te vieren dat de GO!cademy 6 jaar bestaat is supergoed ontvangen door onze medewerkers.

Ellen Hoeben

Leuke en unieke Sinterklaas actie voor al onze medewerkers kunnen verzorgen met behulp van Happibox. Van design tot verzending prettig contact gehad en snel gehandeld. Verrassing werd gewaardeerd! 

Jesse Smedts

Na 3 succesvolle gepersonaliseerde mailings zijn we nog steeds niet uitgekeken op de verrassende producten van Happibox. De professionele aanpak borgt verder de benodigde proceskwaliteit. Echt een aanrader!

Frank