Het strand roept: Beachboxen voor Wepro Ingenieursbureau en Skpoel!

Er gaat niets boven een dag op het strand, toch?

Wepro Ingenieursbureau en Skpoel, hebben deze zomer hun medewerkers verrast met onze unieke Beachbox, gevuld met een prachtige hamamdoek bedrukt met hun eigen logo. 

Met deze gepersonaliseerde geschenken hebben ze niet alleen hun teamleden een vleugje zon en plezier gegeven, maar ook hun merk op een leuke en creatieve manier gepromoot. Wij vinden het geweldig om te zien hoe onze Happiboxen worden gebruikt om teamspirit te verhogen en om merkbewustzijn te verspreiden op de zonnigste plekken! 

  • Wepro:  "17 maart 2023 bestond Wepro maar liefst 25 jaar! Een periode waarin we langzaam maar zeker zijn uitgegroeid tot de firma die we nu zijn: een ingenieursbureau dat tot de grotere bedrijven in ons segment behoort. Een hele fraaie prestatie en tevens een moment waarop we een volgende stap zetten. Samen met jou!"

  • Skpoel: "Nog even en dan begint de zomervakantie. Een mooie zomer om te genieten van de hele andere dingen dan schoolwerk. Tijd voor ontspanning! Vrijdag zwaaien we klassen vol blije kinderen uit; blij omdat het schooljaar erop zit, maar ook omdat ze een mooi jaar hebben gehad. En daar heb jij zeker je steentje aan bijgedragen! Dank je wel dat je ons onderwijs weer een stukje beter en mooie hebt gemaakt. Van bevlogen leraren, leer je de mooiste dingen (vrij naar Loesje)."