Or Tea kerstboxen!

Or Tea - Kerstboxen!

Kerst staat in het teken van warmte, gezelligheid en samen zijn! Iets waar het product thee natuurlijk perfect bij aansluit!
Daarom hebben we diverse leuke Kerstboxen opgezet in samenwerking met Or Tea! Een origineel eindejaarsgeschenk waar de ontvanger zelf van kan genieten maar ook heerlijk kan delen met collega's, familie of vrienden.

We hebben de Or Tea boxen in alle soorten en maten. Van een cadeau envelop in combinatie met Yesty keuzekaart tot een complete box met Rousseau Chocolade. 


De Ice tea box en de Zomer thee box waren dit jaar al een groot succes! 


Over Or Tea -
Van Hong Kong naar Europe

In 2010 werd het concept van Or Tea?™ in Hong Kong ontwikkeld. We stroopten onze mouwen op en gingen naar enkele landelijke gebieden in China om een aantal van de meest exotische en representatieve Chinese theesoorten te kopen. Het idee hierachter was om de oude theedrinkcultuur op een moderne manier in het westen te introduceren. Op nieuwjaarsdag 2011 gingen we op weg naar La Bon Marché in Parijs voor onze voorzichtige lancering op de markt. Na bijna 5 jaar plezier te hebben gehad met Or Tea?™ als bijproduct, hebben we uiteindelijk in 2015 besloten om de knoop maar door te hakken en Or Tea?™ officieel op de Europese markt te introduceren.

Iets anders in plaats van gewoon een andere thee
De theeën, die je tegenwoordig in de schappen ziet staan, zijn gewoon te veel van hetzelfde soort. Or Tea?™ is anders gemaakt en niet bestemd voor bangeriken. Wat Freddie Mercury in de film Bohemian Rhapsody zegt over Queen beschrijft ook perfect wat Or Tea?™ echt voor onze klanten betekent:

"It's a rock and roll record, with the scale of opera, the pathos of Greek tragedy, the wit of Shakespeare, the unbridled joy of musical theater. -- It's a musical experience. Rather than just another record. Something for everyone, something that will make people feel belongs to them. We'll mix genres, we'll cross boundaries, we'll speak in bloody tongues if we want to. There's no musical ghetto that can contain us. No one knows what Queen means because it doesn't mean one thing."