Originele cadeaus voor jouw medewerkers deze feestdagen

Originele cadeaus voor jouw medewerkers deze feestdagen!

Het jaar zit er bijna op en de feestdagen staan voor de deur. Het perfecte moment om jouw werknemers te belonen voor hun inzet met een uniek cadeau. Zij hebben het afgelopen jaar namelijk hard gewerkt. Mis daarom deze gelegenheid niet om hen hiervoor te bedanken. Dat kan met een unieke en originele box van Happibox.

Een cadeau voor sinterklaas
Hebben jouw werknemers de schoen gezet en wil je hen extra in het zonnetje zetten? Verras ze dan met een Happibox op pakjesavond. Dit geeft ze een warm gevoel tijdens die donkere dagen. Een Happibox past altijd in de zak van sinterklaas én door de brievenbus. Van chocoladeletters in een box tot pepernotenbakmixen, met een Happibox geef jij een cadeau dat perfect aansluit op Sinterklaas. Meer weten over onze boxen? Ontdek dan onze sinterklaasattentie personeel.

Een uniek kerstcadeau 
Tijdens de kille winterdagen kan jouw personeel wel een steuntje in de rug gebruiken. Laat je medewerkers zien dan je aan hen denkt en hun inzet waardeert. Met een hartverwarmend kerstcadeau gaan jouw medewerkers met een fijn gevoel de kerstvakantie in. Weet je al wat je gaat geven? Een Happibox is een perfect kerstcadeau voor je medewerkers! Met een Happibox geef je namelijk happiness in a box: van chocolade, bakmixen, thee tot sokken. 

Het jaar goed afsluiten met een mooi cadeau
Komt het einde van het jaar echt dichtbij? Dan verdienen jouw werknemers een attentie waarmee ze het jaar goed afsluiten en tegelijkertijd het nieuwe jaar goed beginnen. Dat kan met de perfecte eindejaarsgeschenken. Met een Happibox voor Oud & Nieuw bouw jij met je werknemers een klein feestje. Verwen jouw team met een lekker chocoladecadeau, oliebollenpakket of een feestelijk paar sokken. De perfecte manier om hen te bedanken voor hun harde werk!

Een persoonlijke attentie 
Ben je eruit welke Happibox een glimlach op de gezichten van jouw werknemers gaat toveren? Dan gaan we graag voor je aan de slag. We zorgen voor volledige ontzorging en dat start met het ontwerp van de boxen. Daarna gaan we door totdat jouw werknemers de boxen op hun deurmat hebben liggen. Daar hebben we alleen een logo, tekst en NAW-gegevens voor nodig! We maken de boxen nog persoonlijker door deze te personaliseren op naam van de ontvanger en bieden je ook nog de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wil je jouw medewerkers nog meer verwennen? Dan kan je hun boxen ook nog aanvullen met een Yesty cadeaukaart.